05:54Bindallı ustası, öğretici olup mesleğini yaşatmak istiyorDoğa Koruma ve Milli Parklar 2'nci Bölge Müdürlüğü tarafından kaçak avlanmayla mücadele ve yemleme çalışmalarını takip etmek amacıyla yaban hayatın yoğun olduğu bölgelere fotokapanlar kuruldu. Keles ilçesinde kurulan bir fotokapana tavşan ve çakal yakalandı.
Çakalın tavşanı kovalaması görüntülere yansırken, Doğa Koruma ve Milli Parklar 2'nci Bölge Müdürlüğü ekiplerince esprili bir şekilde seslendirme yaptı. Kurumun sosyal medya hesabından paylaşılan video beğeni topladı. Yapılan paylaşımda "Ormanın sessiz sakinlerinden Zıpır, huzur içinde gezinirken bir ses duydu ve hızla kaçmaya başladı. Arkasından ise Karayel, onun gittiği yöne doğru iz sürüyordu" ifadeleri yer aldı.
YABAN DOMUZLARI İSE BİR DİĞER FOTOKAPANDA
Doğa Koruma ve Milli Parklar 2'nci Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir diğer fotokapan görüntüsünde ise yiyecek arayan yaban domuzu sürüsü görseli yer aldı. Kurum tarafından yine aynı esprili dille yaban domuzlarının seslendirildiği videoda "Yiyecek arayışındaki Ponçuk ve ailesinin kendi aralarında geçen konuşmalarına kulak verelim" ifadeleri kullanıldı.
05:32Erzurum Havzası'nın temelinde 60 kilometre çapında kaldera keşfedildi
03:02Avcılar'da dron destekli trafik denetimi
03:03Maltepe'de oto tamirhanesinde yangın; 3 kişi dumandan etkilendi
02:38Bağcılar’da karton bardak imalathanesinde yangın
01:19Hatay’da ev yangını
04:06Avcılar'da parkın içindeki kafe alev alev yandı
00:23Otomobilin kaputunda yolcu taşıyan sürücüye ceza; o anlar kamerada