04:44Antalya'da nefes kesen tatbikat; teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldıOlay, saat 15.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Tepebaşı Caddesi'nde meydana geldi. 6 katlı binada oturanların yoğun doğal gaz kokusu ihbarıyla, bölgeye Bursagaz, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, doğal gaz ve elektriği kesip, binada yaşayanları tahliye etti. Ekipler, kokunun 4'üncü kattaki daireden geldiğini belirledi. Merdivenli itfaiye aracıyla ulaştıkları dairenin camını kırıp içeri giren ekipler, kimsenin olmadığını tespit etti. Binada oturanların evlerine girişlerine izin verilmezken, doğal gaz kokusunun kaynağının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.
'KORKTUK, PATLAMA OLABİLİRDİ'
Binada oturan Ceyda Yılmaz, doğal gaz kokusunu fark edip ekiplere ihbarda bulunduğunu belirterek, "Ben temizlik yapıyordum. Evin içinde bir koku olduğunu fark ettim. Kapıyı açıp dışarı çıktığımda daha yoğun bir koku aldım. Sonra hemen doğal gaz ekiplerini aradım. 10 dakikada ekipler geldi. Sonra ölçüm yaptılar. Ben o sırada dışarıya çıktım. Daire 12'den kokunun geldiğini tespit ettiler. Sonra hepimiz binadan çıktık. Ambulanslar ve itfaiye ekipleri de geldi. Korktuk. Çünkü patlama olabilirdi" dedi.
03:19Kayahan'ın 'Gönül Köşkü' satışa çıkarıldı
00:57Zap Suyu’na yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü Suden Ezgi, kurtarılamadı
00:24Suriye'de bir camide patlama: 5 ölü, 21 yaralı
07:16Erciyes’te yılbaşı tatil rezervasyonları yüzde 90’a ulaştı
05:08Eski eşinin maaş bilgisini sorgulayan 'Alo 170' çalışanına hapis kararını, istinaf bozdu
00:53Nefes borusuna plastik cisim kaçan öğrenci, heimlich manevrasıyla kurtarıldı
04:17Esenyurt’ta park halindeyken arazide oluşan göçüğe düşen otomobilin sahibi: Bu arabadan çok çektim, üstünü gömün gitsin