Oynatma Listesi
VÄ°DEO

Erdoğan Demirören Golf Cup başladı

Demirören Holding Kurucusu merhum ErdoÄŸan Demirören adına bu yıl 5'incisi düzenlenen "ErdoÄŸan Demirören Golf Cup" bugün gerçekleÅŸtirilen müsabakalarla baÅŸladı.Â

 

Türkiye'de golfün geliÅŸmesine büyük katkı saÄŸlayan ErdoÄŸan Demirören anısına 11-12 Kasım tarihleri arasında Kemer Country Club'ta düzenlenen turnuvada iÅŸ, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri yer aldı. Turnuvanın ilk gününde Demirören Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Yıldırım Demirören, Limak Holding Onursal BaÅŸkanı Nihat Özdemir, Ziylan Grup Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mehmet Ziylan ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Ä°smail Hasan AkçakayalıoÄŸlu da mücadele etti. Organizasyon yarın gerçekleÅŸtirilecek mücadelelerin ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. 

NÄ°HAT ÖZDEMÄ°R: ERDOÄžAN BEY ÇOK DEÄžERLÄ°YDÄ°

Limak Holding Onursal BaÅŸkanı Nihat Özdemir, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "ErdoÄŸan Demirören Golf Turnuvası için bütün golfseverler bir araya geldik. Ruhu ÅŸad olsun. Gerçekten ErdoÄŸan Bey iÅŸ adamlığı yönünden insanı yönden hem de sporsever olarak çok deÄŸerliydi. Her zaman anıyoruz kendisini, hiçbir zaman da unutmadık. Onun için bütün golfseverler iÅŸlerini bırakıp, bütün programlarını iptal edip turnuvaya katılıyorlar. Ä°nÅŸallah güzel bir turnuva olacaktır. Elimizden geldikçe turnuvayı kazanmak istiyoruz. Kalıcı bir turnuva olmasından dolayı da gerçekten mutluluÄŸumu ifade etmek isterim" dedi.

 

Mustafa AKIN/İSTANBUL,(DHA) –

GÃœNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER