01:12Bakan Uraloğlu: Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 ayda 2024'ün yolcu rekorunu geride bıraktıOlay, 2 Kasım günü saat 12.00 sıralarında Seyhan ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde meydana geldi. 2 çocukları bulunan, 6 yıl önce anlaşmalı boşanan Muhammet Güleç ile Fadime Korkusuz, aynı evde yaşamaya devam etti. İddiaya göre, tarım işçisi olarak çalışan Fadime Korkusuz’un tarlada kendisini aldattığını öne süren Güleç, sık sık eski eşine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı. Şiddete daha fazla dayanamayan Korkusuz, 27 Ekim’de polis merkezine giderek eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Olay günü eve gelen Muhammet Güleç, oğlu E.G.’yi (17) alışveriş için markete gönderdikten sonra Fadime Korkusuz’un üzerine ve eşyalara benzin döküp, ateşe verdi. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, Güleç ise Korkusuz’u eve kilitleyip, otomobille kaçtı.
36 GÜN SONRA ÖLDÜ
Komşularının ihbarıyla adrese giden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Eve giren ekipler, Fadime Korkusuz’u sığındığı banyoda ağır yaralı buldu. İlk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Korkusuz, Yanık Yoğun Bakım Ünitesi’nde entübe edildi. Hastanede 36 gün tedavi gören Fadime Korkusuz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
TEDAVİSİNİN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDI
Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ‘tehdit’, ‘hırsızlık’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından 6 kaydı bulunan şüpheli Muhammet Güleç’i, Sarıçam ilçesindeki evine kaçarken otomobilinde gözaltına aldı. Kollarında yanık oluşan ve hastaneye kaldırılan Güleç, tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra gözaltına alınıp, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.
OTOMOBİLİ DEVRETMESİ İÇİN BASKI YAPMIŞ
Çiftin anlaşmalı boşanmalarının ardından mal paylaşımı sırasında eski model otomobillerinin Fadime Korkusuz’da kaldığı, Güleç'in ise aracı devretmesi için eski eşine baskı yaptığı ortaya çıktı. Muhammet Güleç ifadesinde evi yakmadığını öne sürerek, “Eski eşim konuşmak için beni kendi çağırdı. Otomobilin devrini verecekti. Birden ‘Niye buraya geldin?’ deyince tartışma çıktı. Odaya gidip, benzin aldı ve evi yaktı. Ben de yaralandım” ifadelerini kullandı. Güleç, ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklandı.
00:11Husumetlisinin tabancasından çıkan kurşunlardan mağazaya sığınarak kurtuldu; o anlar kamerada
00:06Trump ile Netanyahu, yapay zeka videosunda bir araya geldi
08:53Mahalle aralarında Türkiye şampiyonları yetiştiriyor
07:081700 yıl önce yıkılan Fortuna Tapınağı için 3D modellemeyle canlandırma talebi
01:59Ovit Dağı, dağ kayağı ve snowboard tutkunlarının yeni adresi
08:21Rüya gibi bölüm reytingleri salladı
04:28‘Yeşil Dönüşüm Projesi yapı sektöründe hayati bir önem taşıyor’