01:46‘Sonay, ayakları yere sağlam basan bir avukat’EŞREF VE NİSAN SAHNELERİNE YOĞUN İLGİ
Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Eşref Rüya’nın çekimlerinin yapıldığı mekanda toplanan kalabalık, Eşref (Çağatay Ulusoy) ve Nisan (Demet Özdemir) karakterlerinin yer aldığı sahneleri izlemek için saatlerce bekledi. Özellikle Eşref Tek’in gözdesi fıstık yeşili Cadillac’a bindiği sahnelerde büyük bir izdiham yaşandı.
ÇAĞATAY ULUSOY ZOR ANLAR YAŞADI
Kalabalık arasından arabasına binmekte zorlanan Ulusoy, zor anlar yaşadı. Set ekibi, hayranların yoğun ilgisiyle başa çıkmak için güvenlik önlemlerini artırmak zorunda kaldı. O anlar sanal medyada kısa sürede viral oldu.
DİZİ GÜNDEMİ BELİRLEMEYE DEVAM EDİYOR
Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği; yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturduğu dizinin senaryosu Ethem Özışık ve Lokman Maral imzası taşıyor. Her bölümüyle reytinglerde adından söz ettiren Eşref Rüya, çarpıcı sahneleriyle sanal medyada gündem olmaya devam ediyor.
Eşref Rüya, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.
02:23Kavgada 3 çocuk annesinin kolu ve bacağı kırıldı
00:31İlk yerli tarama gemisi 'UAB MAVİ VATAN' suya indirildi
12:15İzmir'de 'His Urla' projesinin lansmanı yapıldı
06:44'Pembe maskeli’ kadın arıcılar hasada başladı
08:13Namağlup Türkiye şampiyonu devlet okulu basketbol takımı, yeni sezon için sahada
01:10Nefes borusuna yiyecek kaçan müşterisini Heimlich manevrasıyla kurtardı
06:20Çocuklukta işitme kaybına 'biyonik kulak' çözümü