Bodrum’a 24 saatte metrekareye 50 kilogram yağış düştüOlay, dün saat 19.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Eski Lara Caddesi Mobil Halk Plajı'nın da bulunduğu falezlerde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, falezlere gelen otomobil, henüz bilinmeyen nedenle denize uçtu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri ile deniz polisi sevk edildi. Ekipler, araç ve içindekileri bulmak için karadan ve denizden arama çalışması başlattı.
YAKINLARI OLAY YERİNDE GÖZYAŞI DÖKTÜ
Denize düşen ve plakasının 34 CHK 531 olduğu belirlenen araçtaki kişinin Engin Ş. olabileceği ihtimali üzerine olay yerine gelen yakınları, arama çalışmalarını gözyaşlarıyla takip etti. AFAD ekipleri, denize düşen otomobili görüntülemek için falezlerden dron kaldırdı. Saatler süren aramalardan sonuç alınamayınca Engin Ş.'nin yakınları arasında fenalık geçirenler oldu.
GECE YARISI BİTTİ, YENİDEN BAŞLADI
Gece yarısı sonlandırılan arama çalışmalarına, sabah erken saatlerde devam edildi. Çalışmalara AFAD, itfaiye, deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri katılıyor. Ekipler, su görüşü yetersiz olduğu için aracın yerini tespit etmek için mıknatısla arama çalışması başlattı. Engin Ş.'nin yakınları, çalışmaları endişeli gözlerle takip ediyor.
04:22Av yasağı yaklaştı; hamsi yerini istavrite bıraktı
06:25Trafikteki kavgada kanseri yenen öğretmenin ölümüne neden olan sanık karateciymiş
08:08Kazada ölen Zeynep’in babası: Kızımın kemiklerini kırıp ciğerlerini patlatan kaportanın parasını istiyorlar
03:29Kayseri’de flamingoların görsel şöleni dron kamerasında
04:4790 yaşındaki Anadol ustası, araçları yeniden trafiğe çıkarıyor
00:38Kader'in babası Cihan çıktı
00:43Otomobilin ters yönde ilerlediği anlar kamerada