03:25Erciyes'te kar erimeye başladı; kuruyan gölün etrafındaki karavan ve çadırlar su altında kaldıOlay, dün gece saatlerinde Derviş Ali Mahallesi Draman Cami Sokak'taki 4 katlı binanın bodrum katında meydana geldi.
İddiaya göre, dairenin salonunda bulunan zeminin yaklaşık 2 metrelik bölümü bilinmeyen bir nedenle çöktü.
Çökme sırasında panik yaşayan ev sahibi durumu itfaiye ve belediye ekiplerine bildirdi.
Binanın içinde toplam 14 dairenin bulunduğu öğrenildi. Dairenin salonunda meydana gelen çökmenin nedeni, belediye ekipleri tarafından yapılacak teknik incelemenin ardından belli olacak.
'OTURDUĞUM YERİN ZEMİNİ TOPRAKMIŞ'
Ev sahibi Havva Öztekin, "Dün gece evin tabanı yarım metre aşağı çöktü. Benim evde yürüdüğüm yer, toprak üstüymüş. Korktuk haliyle, evde yürürken bir anda ayağım aşağı indi. Ben 7 yaşından beri bu binadayım. Burasının zemininin toprak olduğunu bilmiyordum. Benim oturduğum yerin zemini toprakmış. Yan tarafımızda 7-8 sene önce yıkılan bir bina vardı. Orası yıkıldıktan sonra zemin alttan su aldı benim tahminim. Alttan su geliyordu, ben oraya bir şeyler yapıştırdım. Benim korkum eğer toprağın üzerine kolon yaptıysa müteahhit, bina olduğu gibi çökebilir. Sabah herkesi ayağa kaldırdım" dedi.
00:56Esenyurt'ta yol verme tartışmasında minibüsten inip kuryeyi dövdüler
05:45Konya Kapalı Havzası, yıllık yağış miktarını ilk 4 ayda yakaladı
06:46Otizmin yükü dayanışmayla hafifliyor; fedakar annelere özel moral
10:10'Altın yumurta' ile Ömer Asaf'ı kucağına alan Şeydanur'un ilk Anneler Günü
04:24Kadıköy’de oto galeride yangın: 4 araç kullanılamaz hale geldi
05:16Arnavutköy’de ahşap kalıp üretim tesisinde çıkan yangın söndürüldü
03:17Muğla’da mazot yüklü tankerin alev aldığı anların görüntüsü ortaya çıktı