04:36Poyraz nedeniyle Antalya Körfezi'ne giren denizanalarının geçişi tamamlandıAntalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu 7 kadını fuhşa zorladıkları tespit edilen çeteyi 2 ay boyunca teknik ve fiziki takibe aldı. 12 Mart'ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. İ.A., S.Y., M.Y., M.Ö., G.D., M.T. ve D.T.K. gözaltına alındı.
FUHUŞ İÇİN GELENLERİN ÇETELESİNİ TUTMUŞLAR
Hem şüphelilerin evlerinde hem de fuhuş yaptırılan adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda dijital doküman, bir miktar Türk Lirası ve döviz ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin fuhuş için gelen kişilerden aldıkları paraları ve kişisel bilgilerin yazılı olduğu not defterlerine de incelenmek üzere el konuldu.
'KİRALIK YA DA SATILIK ARAÇ VAR MI'
Fuhuş için gelenlerden referans talep eden, sadece daha önce müşterisi olanların referans olduğu kişiler ile kadınları görüştüren şüphelilerin, yasal dinlemeye takılmamak için şifreli konuştukları belirlendi. Şüphelilerin, müşterileriyle kısa süreli görüşmeler için 'Kiralık araç var mı?', uzun süreli görüşmeler için de 'Satılık araç var mı?' şeklinde şifreli konuştukları bildirildi.
7 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ SERBEST BIRAKILDI
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. M.T. ve D.T.K. ifadeleri sonrası serbest bırakılırken, diğerleri 'insan ticareti ve fuhşa teşvik, aracılık ile yer temini' suçlarından adliyeye sevk edildi. Sevk işlemi sırasında şüphelilerden S.Y., kendilerini görüntüleyen gazetecilere 'Çekmeyin kardeşim çocuğumuz var. Esnafız, çikolata satıyoruz' dedi. Şüphelilerden birinin ayrıca 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi. Yabancı uyruklu kadınlar ise sınır dışı edilmek üzere göç idaresine gönderildi.
07:09Adanalı ressam, asrın felaketinde 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Vatin bebeği resmetti
10:52 Gönderdiği Osmanlı müziği makaleleriyle Oxford Müzikoloji Bölümü’nden yüksek lisans için kabul aldı
00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandı
02:15Devon Dotson: Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz
02:30Hava değişiminde kayboldu, 19 yıldır bulunamıyor; ‘Kardeşimin cinayete kurban gittiğine inanıyoruz’
00:20Trafikte geri geri giden minibüsün sürücüsüne 20 bin TL ceza
07:00Karadeniz’de ‘mayıs’ alarmı; yüzde 60 artan yağışlara ‘rahmet afete dönüşmesin’ uyarısı