04:17Evinin önünde biriken su nedeniyle çocuklarını sırtında taşıyorArnavutköy Nene Hatun Mahallesinde 21 Mayıs saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda Suriye uyruklu 5 kişinin kaldığı eve gelen ve polis olduklarını söyleyen 4 kişi içeri girdi. Mağdurların ifadelerine göre, eve girdikten sonra içerdekileri darbeden, ardından 151 bin 400 lira para ile cep telefonlarını alan şüpheliler olay yerinden kaçtı.
Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelilerin bindiği otomobili tespit etti. Güvenlik kamera görüntüleri incelenerek takip edilen otomobilin içinde bulunanların, gaspı gerçekleştirdikten sonra bir eğlence mekanına eğlenmeye gittikleri tespit edildi. Polis tarafından kısa sürede kimlikleri tespit edilen Mahir A.(33), Barış Y.(32), İlyas B.(29) ve Recep U.(35) gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden Mahir A.'nın daha önceden 12, Barış Y.'nin 19 , Recep U.'nun ise 9 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada otomatik av tüfeği, bir tabanca, çok sayıda mermi, ele geçirildi.
Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.
01:341,1 tonluk kurbanlık boğa ‘Paşa’, 500 bin TL'den satışa çıkarıldı
07:47Yüksekova'da 190 şehit ve 81 gazinin eşyaları müzede sergileniyor
01:2667 ilde uyuşturucu operasyonları: 349 tutuklama
00:34ABD, Pasifik'te 2 gemiyi vurdu: 5 ölü
06:46Koparmanın 700 bin lira cezasının olduğu 'ters lale' için Sason'a ziyaretçi akını
01:04Uzak Şehir'de Meryem düğümü
01:56Kağıthane’de sevgilisinin eşine ait iş yerini kurşunlattı; 130 kamera görüntüsü incelenip yakalandı