05:39Limak Filarmoni Orkestrası'ndan Bodrum'da unutulmaz geceOlay, öğle saatlerinde Karadeniz Mahallesi 1148 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binanın yıkımı sırasında bitişikte bulunan apartmandaki 3 dairenin duvarlarında hasar oluştu. Bu sırada çocuğu ile odada uyuyan baba Yusuf Karahan'ın üzerine molozlar döküldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yıkım sırasında bitişikteki başka bir binada da hasar meydana geldi.
'HER KEPÇE VURDUĞUNDA BİR YER DÖKÜLÜYOR'
Yusuf Karahan, "Sözde kentsel dönüşüm. Odamın haline bakın. Her kepçe vurduğunda bir yer dökülüyor. Hayatımda ilk defa böyle bir çalışma gördüm. Ev yıkılıyor hala çalışma yapıyor. Perişanız, bir gün iznim var. 3 yaşındaki kızım ile burada yatıyordum. Olduğu gibi taşlar kafama düştü. Bize deprem yaşattılar. Taş kafama düştü. Bina gidip geliyor. Duvarı yıktıktan sonra 'Bize çıkın' diyorlar. Evde yatıyorum böyle uyanıyorum" dedi.
'ZARARIMIZIN KARŞILANMASINI İSTİYORUZ'
Evinin yatak odasının duvarı yıkılan Tuncay Atar, "Alt daire ve bizim daire zarar gördü. Ufak tefek eşyalarda da zarar var. Zararımızın karşılanmasını istiyoruz. Duvarlar yıkıldığı sırada dışarıdaydık. Parkelerde falan zarar var. Duvarın üçte birinden fazlası gitti" diye konuştu.
01:37Damada düğünde altın yerine araç lastiği hediye etti
01:35Balıkçının teknesine yunuslar eşlik etti
04:00Hububatta rekolte beklentisi 25 milyon ton
08:03Üniversite öğrencileri, yapay zeka destekli patent yazım programı geliştirdi
06:05İrem Derici’nin daha 17 hayranlığı gündem oldu
03:25Şelalenin döküldüğü noktada, kayalıkta tehlikeli balık avı
08:49Karacadağ’ın domatesleri dünya sofralarına lezzet katıyor