04:51Selçuk Bayraktar, Demirören Medya standını ziyaret ettiHatay Tabiatı Koruma Derneği, Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından başlatılan "Gölbaşı Gölü sürdürülebilirliği için reaktif yaklaşım" projesi kapsamında gölde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
KAYIK YARIŞLARI YAPILDI
Etkinlikte konuşan Kırıkhan Kaymakamı Ayhan Akpay, "Gölü her yönüyle koruyup, gelecek nesillere aktarmak bizlerin borcu ve bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Devletimizin destekleriyle hem tarımsal hem de ekonomik anlamda buradaki vatandaşların çok daha fazla istifade edebileceği, turizm merkezi olacak şekilde düzenleyip buradaki insanımızın hizmetine sunacağız." dedi.
Etkinlik kapsamında gölde kıyı ve dip temizliği yapıldı. Farkındalık yaratmak amacıyla yapılan etkinlikte kayık, fotoğraf ve resim yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
00:41Mersin'de Büyükşehir ve 2 ilçe belediyesine operasyon; Vahap Seçer dahil, 59 gözaltı
00:45Yüksekova’da okuldaki yangında köylüler, gönderdeki Türk bayrağını indirip muhafaza altına aldı
02:36Ankara'da elektrikli bisiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza anı kamerada
01:21Güller ve Günahlar’da Zeynep ve Serhat aşka geldi
05:21Şanlıurfa’da TEKNOFEST heyecanı devam ediyor
00:28İzmir'de metal fabrikasında patlama; 3'ü ağır, 7 yaralı
04:20Midibüste epilepsi nöbeti geçiren yolcuya ilk müdahaleyi sürücüler yaptı; o anlar kamerada