Oynatma Listesi
VİDEO

Gölbaşı'nda '30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri' Sefo ile başladı

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen '30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri' Sefo konseri ile başladı.

Gölbaşı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için 4 gün üst üste düzenleyeceği konserler, akşam gerçekleşen Sefo konseri ile başladı. Konsere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen konser öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Şimşek, burada vatandaşlarla selamlaşıp, fotoğraf çektirdi. Sonrasında ise konserlerin açılış konuşmasını yapan Şimşek; Cumhuriyetin 100'üncü yılında, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıp gazilere saygılarını sunarak, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümüne yaklaşırken Türkiye'nin geleceğine hep birlikte umutla bakıyor geçmişimizin büyük zaferlerini de yüreğimizde taşıyoruz. Bu kutsal toprakların bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da coşkuyla kutlayacağımız Türkiye Yüzyılı Konserleri'nde siz değerli vatandaşlarımızla beraber olmak bizi çok mutlu ediyor. Biz büyük bir aileyiz" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep beraber paylaşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Şimşek, konuşmasının devamında gençlere seslenerek, "Türkiye'mizi daha ileriye, hep ileriye, en ileriye götürmek için beraberce durmadan çalışacağız" dedi.

Atatürk Sahil Parkı'nda Gölbaşı Belediyesi Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi öğrencilerinin dans gösterilerinin ardından Sefo sahne aldı. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek sahneye çıkarak Sefo'ya çiçek takdim etti ve Sefo ile beraber alandaki Başkentlilerle sahnede öz çekim yaptı.

Mehmet DEMİR/ GÖLBAŞI (Ankara), (DHA)-

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER