03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyorBakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucusu timleri tarafından 'Gürz-18' operasyonları düzenlendiğini belirtti. Buna göre; bölücü terör örgütünün lojistik amaçlı kullanmak ve eylem yapmak için hazırladığı 55 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. 10 ısı güdümlü tanksavar füze mühimmatı, 17 makineli tüfek, 12,7 milimetre uçaksavar, 2 roketatar silahı, 2 keskin nişancı tüfeği, piyade tüfeği, 5 anti tank mayını, 123 roketatar mühimmatı, 600 uçaksavar mühimmatı, 3 bin 600 makineli tüfek mühimmatı, 5 bin 700 hafif silah mühimmatı, 8 havan mühimmatı, 500 metre saniyeli fitil ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Operasyonları gerçekleştiren jandarma timlerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı
05:57İnşaat ustası babasının yaptığı eski Edirne evlerini, rölyefle buluşturdu