04:06Tartıştığı büfe çalışanını boğazından bıçaklayan sanığa 9 yıl 7 ay hapisOlay, 29 Ekim'de saat 09.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Emrah Demir, 4 aylık hamile olan 1 yıllık eşi Hatice Demir ile gece saatlerinde tartıştı. Gece boyu süren tartışma, sabaha karşı kavgaya dönüştü. Emrah Demir, bağırmaması için eliyle, eşinin yüzünü kapattı. Bir süre sonra eşinin hareketsiz kaldığını gören Demir, sokağa çıkıp komşularına, "Galiba eşimi öldürdüm" diye bağırdı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Hatice Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi.
'HATIRLAMIYORUM'
Gözaltına alınan Emrah Demir, cinayet büro amirliğine götürüldü. Emniyetteki ifadesinde, gece boyunca tartıştıklarını anlatan Demir, "İşten geldikten sonra alt katta oturan annemlerle yemek yedik, sonra yukarı çıktık. Ben televizyon izlerken, eşim yatmak istediğini söyledi ve gitti. Bir süre sonra kalkıp, yanıma geldi ve uyumayacağını söyledi. Ben de 'Gel, birlikte televizyon izleyelim' dedim. Buna da karşı çıktı ve tartışma başlattı. Sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyor
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51 Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı