01:05Pendik'te akrabalar arasında sopalı bıçaklı silahlı kavga: 12 yaralı6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 24 bin 147 kişinin hayatını kaybettiği Hatay'da, Ramazan Bayramı birinci gününde mezarlıklar ziyaretçilerin akınına uğradı. Özellikle merkez Antakya ilçesi Narlıca mahallesinde oluşturulan Deprem Şehitleri Mezarlığı, bugün sabah saatlerinden itibaren yakınlarının kaybeden Hataylılarla dolup taştı. Ramazan Bayramı birinci gününde yakınlarının mezarlarını temizleyip, çiçek bırakan Hataylılar dua etti. Depremde ölen çocukların mezarlarına da yakınları oyuncak ve bebek koyması dikkat çekti. Duygusal anların yaşadığı mezarlıkta Hataylılar gözyaşı döktü.
DEPREMDE AİLESİNİ KAYBETTİ
Depremde eşini, kızını, anne ve babasını kaybeden İbrahim Önalan, "Her yıl olduğu gibi mezarlık ziyaretine geldim her zaman buradayım bir bayram geldi yine onlarsız sessiz ve sedasız şekilde çok zor bir durum Allah bir daha bu acıları yaşatmasın hiç kimseye çok zor bir süreçten geçiyoruz" dedi.
EŞİMLE ENKAZDA KALDIK
Depremde eşini ve 10 yakınını kaybeden 62 yaşında Semra Sefa ise "Eşimle birlikte enkaz altında kaldık. Eşim öldü ben sağ kurtuldum ama yalnız kaldım. Her sene önceki seneden daha acı. Allah kimseye bu acıyı vermesin. Ailemden 10 kişiyi kaybettim" diye konuştu.
05:48Özel çocuklara uzanan el, 51 şampiyonluk getirdi
07:42Hava ısındı, caretta yuvaları arttı
04:193 arkadaş, geleneksel Türk sanatlarını workshoplarla tanıtıyorlar
04:38‘Bir ünite kan, bir insanın hayatını kurtarabilir’
00:57Beşiktaş’ta polis noktasında bariyeri kırdı; sürücünün kaçmaya çalıştığı anlar kamerada
01:11Bursa'da seyir halindeki otomobil alev alev yandı
00:06Bodrum’da taksi ile motosikletin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye çıktı