04:36MSB, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümünü kutladıDış Hatlar Terminali'nde 2020 yılı içerisinde unutulan, sahiplerine ulaşılamayan binlerce valiz, sırt çantası, 2 bin 400 elektronik cihaz ve binlerce eşya ihale ile satışa çıkarıldı. İhaleyi kazanan Aziz Korkmaz, eşyaları, Avcılar'da 'Unutulan Eşyalar' satış mağazasında bugün satışa çıkardı. 1995'ten itibaren bu işi yapan ve eşyaların büyük bölümünün orijinal marka olduğunu belirten Aziz Korkmaz, ürünleri bugünden itibaren piyasa değerinden daha düşük fiyata satışa çıkardıklarını ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.
3 SAAT BEKLEDİ
Günün ilk ışıklarıyla Merkez Mahallesi'ndeki satış mağazasının önünde yoğunluk oluşmaya başladı. Saatler ilerledikçe kuyruktakilerin sayısı arttı. Saat 11.00 sıralarında açılacağı belirtilen mağaza yoğun ilgi nedeniyle saat 09.20'de açıldı. Sırada bekleyen bir kişi sabah saat 07.00'da geldiğini belirtti. Bekleyenler, içeriye 10'ar kişilik gruplar halinde alındılar. Özellikle cep telefonu ve bilgisayar ürünlerine yoğun ilgi gösterildi.
Öte yandan unutulan bavullardaki eşyaların tasnifine devam edileceği, eşyaların kademeli olarak satışa çıkarılacağı belirtildi.
09:01Akıma kapılan işçinin ampütasyon önerilen bacakları, mikrocerrahi yöntemiyle kurtarıldı
01:26Silivri’de batan gemideki 10 mürettebatı arama çalışmaları 8'İnci gününde devam ediyor
11:10Midyat taşı, ustaların elinde sanata dönüşüyor
00:51Sanal medyada 'Vanlı iş insanı' olarak paylaşılan Ali Haydar Kurum tutuklandı
04:59Cehennem Deresi Kanyonu'nda akbaba ailesi dron kamerasında
04:30Bolu’da tarihi yapılar, yükselen binaların arasında kaldı
04:54Taş değirmende 4 kuşak tahin üretiyorlar