02:47Bursa'da molotoflu saldırı kamerada; suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı
BİR İLAN, SAYISIZ SENARYO
Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem Yücedağ karakterinin akıbeti, 29 Ocak’ta üçüncü sezonuna merhaba diyecek olan İnci Taneleri’nin en büyük bilinmezi haline geldi. Ortaya çıkan kayıp ilanı, ‘Azem kaçırıldı mı?’, ‘Kendi isteğiyle mi ortadan kayboldu?’, ‘Bu sessizlik büyük bir hesaplaşmanın habercisi mi?’ sorularını beraberinde getirdi.
TELEFONUN UCUNDA İZZET VAR
İnci Taneleri’nde gizemi artıran bir başka unsur kayıp ilanındaki telefon oldu. 0212 706 95 80 numaralı hattı arayanları, dizinin sevilen karakterlerinden İzzet’in anonsu karşıladı. 'Alo Mısır Palas, buyurun' sözleriyle açılan telefonda, izleyiciler bu kez bizzat dizinin dünyasına davet edildi. İzzet’in sesinden gelen anons, merakı daha da artırdı. İnci Taneleri’nin klasik tanıtım anlayışının dışına çıkarak hikâyeyi hayatın içine entegre etmesi izleyicileri heyecanlandırdı. Dizi sektöründe de heyecanla takip edilen iletişim çalışması, İnci Taneleri’nin yeni sezonuna dair merakı ikiye katladı.
BKM imzalı İnci Taneleri, 3. sezonuyla kayıp ilanları, çalan telefonlar ve cevap bekleyen sorularla 29 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak.
00:32Esenyurt'ta park halindeki otomobil alev alev yandı
00:34Atlas Çağlayan'ın hastaneye getirildiği anların görüntüsü ortaya çıktı
02:27Eşref Rüya’nın yıldızı dünyaya açıldı
06:33Atatürk'ün komutanlığını yaptığı 19'uncu Tümen'in kuruluş tarihi ve yerinin yanlış olduğu tespit edildi
03:26 Doğuştan elleri gelişmeyen Kader, hayata ayakları ile tutunuyor
07:40Yeni nesil Pangolin Ev’ler, ATRAX Fuarı’nda tanıtıldı
04:46Koyun yününden elde ettiği keratinle sabun üretti