05:39Kapadokya’da yeni yıl hazırlıkları tamamlandı
Olay, 4 Nisan'da saat 02.00 sıralarında, Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak'ta meydana geldi. İş yeri yakınında bulunan arazideki ağaçların arasına saklanan A.A., bir süre sonra inşaat malzemesi satılan iş yerine yaklaşıp tabancayla 10 el ateş etti. Olay, sabah iş yeri sahibinin mermi izlerini görüp polise haber vermesiyle ortaya çıktı.
Öte yandan olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ağaçların arasına saklanan A.A.'nın, bir süre sonra çıkıp, iş yerini kurşunladıktan sonra kaçtığı görüldü.
İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini de izledikten sonra kimliğini belirledikleri A.A.'yı evinde gözaltına aldı. A.A.’nın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde pedagog eşliğinde ifadesi alınacak. (DHA)
00:18Otomobilin refüjdeki ağaç ve direğe çarptığı kaza kamerada
01:20Silinen koridoru kirletmemek için ayakkabılarını çıkarıp sınıfına kadar yürüdü
02:03Çatalca'da kaçak avcıların kurduğu domuz tuzakları bulundu
00:52İçinde 40 bin lira olan çanta, belediye kameralarından tespit edilen sahibine teslim edildi
07:21Burundili hasta, Türkiye'de yapılan nakille hayata tutundu
00:57Avcılar’da sopalı ‘gürültü’ kavgası kamerada
00:32İtalya'da LPG tankerinde patlama