00:32Eski eşinin yeğeni tarafından sokak ortasında kızıyla darbedildi; o anlar kameradaGazze’de ateşkesin yürürlüğe girmesinin ardından İsrailli esirlerin serbest bırakılması saat 08.00'de Netzarım Koridoru'ndan başladı. İsrail basını, 7 esirin Kızılhaç'a teslim edildiğini duyurdu. Hamas, esirlerin ikinci grubunu saat 10.00'dan itibaren Han Yunus'tan serbest bırakacağını bildirdi.
Filistin Esirler Medya Ofisi, İsrail'in ateşkes kapsamında salıvereceği müebbet hapis cezasına çarptırılan 250 Filistinli ile Ekim 2023'ten bu yana Gazze'den alıkoyduğu 1718 Filistinlinin isim listesini yayınladı. Filistin Esirler Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, salıverilecek müebbet hapis cezasına çarptırılan Filistinlilerden 143'ünün Kudüs ve Batı Şeria dışına sınır dışı edileceği bildirildi.
Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada ise İsrail varılan anlaşmaya uyduğu sürece kendilerinin de anlaşmaya uyacakları ve bu bağlamda belirlenen takvime bağlı kalacakları duyuruldu. Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, ateşkes ve esir takası anlaşmasının Filistin halkının kararlılığı ve direnişinin bir sonucu olduğu aktarıldı.
02:10Aşkları ‘hiç bitmesin’ diye kilitleri takıp, anahtarını nehre atıyorlar
05:52Genç yaşta kansere yakalanan hastaya kapalı ameliyat ile yeni umut
04:14Mezatta açık artırma ile satılan kasımpatı, tezgahlarda buketi 1000 TL'ye kadar alıcı buluyor
05:28Çocukları ekrandan uzaklaştırıp, sokak oyunlarıyla buluşturuyorlar
01:11İstanbul'da iş insanlarına silahlı saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen 4 şüpheli yakalandı
04:37Akdamar Adası, 9 ayda 250 bin ziyaretçiyi ağırladı
06:50Depremde yıkılan evinin enkazında notlarını kaybeden Zahide, romanını tamamladı