04:06Tartıştığı büfe çalışanını boğazından bıçaklayan sanığa 9 yıl 7 ay hapisOlay, geçen Cumartesi gecesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan bir türkü evinde meydana geldi. İddialara göre, sahneye çıkan Türkücü Azad Doğanay, programı sırasında bir müşteriden gelen istek türküyü seslendirmeye başladı. Bu sırada başka masada bulunan müşteriler, istek türküyü beğenmeyerek tepki gösterdi. Sözlü başlayan tartışma bir anda şişelerin, sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, türkücünün kardeşi Çetin Doğanay bıçakla elinden yaralandı. Türkü evinin savaş alanına döndüğü ve 1 kişinin yaralandığı o anlar, cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.
"İSTEKLERİ OKUDUĞUM SIRADA BAŞKA BİR MASANDAN TEPKİ GELDİ"
Yaşanan olayda sahnede darbedilen Sanatçı Azad Doğanay o anları anlattı, "Biz cumartesi günü sahneye gittik Ataşehir'e. İşte istekler geliyor. İstekleri okuyoruz. O esnada bir tane eseri okuyordum. Başka masada kalabalık bir masada tepki aldım. Gelip bana müdahale etti. Tehdit ettiler. Ondan sonra masasına geçti ve oradan bana bardak fırlattı. Direkt zaten hedefi sahne. Mekan da devreye girmedi. Tek başımıza kaldık. Tek başımıza savaştık yani bu insanlarla.. Bıçaklar kullanıldı. Sözlü, sopalı, şişeler, bardaklar, sandalyeler, masalar hepsini bize fırlatılıyorlar. Kardeşim yaralandı. Ben yaralandım. Hastaneye falan götürdüler bizi. Kolu kırılan , işte kafası kırılan müşteriler onlar da oraya getirdiler. Sonra darp raporu ve iş görülmez raporu. Şikayetçi olduk. Emniyetteki işlemleri devam ediyor." şeklinde konuştu.
"ABİMİN ÜZERİNE ATLAYINCA BIÇAK KOLUMA GELDİ"
Olayda bıçakla yaralanan Azad Doğanay'ın kardeşi Çetin Doğanay ise, "O an ben abimin yanına gittim. Onlar da bıçakla saldırdı. Ben abimin üstüne atlayınca koluma geldi bıçak. Buradaki olan müşterilerde yaralandı. Şikayetçiyiz." ifadelerini kullandı.
03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyor
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı