02:38Avcılar'da ameliyat olan kadın itfaiye yardımıyla hastaneye götürüldüŞAFTLI DERE TAŞTI
İzmir'in Foça ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak sırasında sel suları Gaziosmanpaşa Caddesi'ndeki Pazaryeri mevkisinde bulunan Şaftlı Dere'de taşkına neden oldu. Yağmur suları Ali Stair Caddesi'nde denizle buluştu.
Bölgedeki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlçeye metrekarede 57 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Yağmur etkisini azaltırken ilçede su baskını yaşanan yerlerde tahliye çalışmaları sürüyor. Yağmurun akşamüstü yeniden etkili olması bekleniyor.
KARABURUN'DA DERELER TAŞTI, YOLLAR SUYLA DOLDU
İzmir'de sağanağın etkili olduğu yerlerden biri ise Karaburun ilçesi oldu. Karaburun'un kırsal Saip Mahallesi'nde yağışla birlikte dereler taştı. Sel nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. O anlar dronla görüntülendi.
KENT MERKEZİNİ DE ETKİLEDİ
Yağmur, ilçelerin yanı sıra İzmir kent merkezinde de etkili oldu. Sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler su birikintileri nedeniyle zor anlar yaşadı. (DHA)
00:27Esenyurt’ta alkollü sürücü aracı polisin üzerine sürdü; tutuklandı
00:50Bakan Uraloğlu: Demir yolları yerli ve milli sinyalizasyon sistemleriyle donatılıyor
01:00Drift atıp 2 kişiye çarpan alkollü ve ehliyetsiz sürücüye ceza
01:56Yüzeyi buz tutan havuzda yüzdü; o anlar kamerada
09:42Techno 293 Türkiye Şampiyonası 2'nci Ayak Yarışları Foça'da tamamlandı
00:28Otobüsün arkasına asılan çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada
00:28Kapı camını tekmeyle kırıp girdikleri iş yerinden 100 bin liralık telefon çaldılar