04:22Av yasağı yaklaştı; hamsi yerini istavrite bıraktıİl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştıkları belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik çalışma yaptı.
Söz konusu suç örgütlerinin popüler gece kulüplerini kendilerine paravan olarak kullanıp, suçtan elde ettikleri paraları akladıkları tespit edildi. Aylarca süren teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, önceden belirlenen çok sayıda ev ve iş yerlerine, 10 Mayıs'ta operasyon düzenledi.
İzmir'deki ünlü bir gece kulübü de dahil olmak üzere çok sayıda adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda 9 bin 880 adet ecstasy, 5 bin 711 sentetik hap, 67 bin 29 gram esrar, 5 ruhsatsız tabanca, 1 adet 'Akrep' olarak tabir edilen otomatik tabanca, 13 adet 9 mm fişek, 87 adet 7,62 mm fişek, 2 hassas terazi ele geçirildi. 3'ü aktif, 1'i emekli polis memurunun da aralarında bulunduğu toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
06:25Trafikteki kavgada kanseri yenen öğretmenin ölümüne neden olan sanık karateciymiş
08:08Kazada ölen Zeynep’in babası: Kızımın kemiklerini kırıp ciğerlerini patlatan kaportanın parasını istiyorlar
03:29Kayseri’de flamingoların görsel şöleni dron kamerasında
04:4790 yaşındaki Anadol ustası, araçları yeniden trafiğe çıkarıyor
00:38Kader'in babası Cihan çıktı
00:43Otomobilin ters yönde ilerlediği anlar kamerada
02:15İskandinav yarımadasından göçen çıvgın kuşu, Diyarbakır’da görüntülendi