00:33Kartal'da trafikte tartıştığı sürücünün aracına saldıran kamyon şoförüne 180 bin lira cezaKahramanmaraş merkezli depremlerin 3'üncü yıl dönümünde 1480 kişinin yaşamını yitirdiği 6 Şubat’ın simgelerinden olan Ebrar Sitelerinde anma programı düzenlendi. Depremden sonra inşa edilen Ebrar Sitelerinin yakınındaki alanda gerçekleşen programda, Asrın Felaketinde yakınlarını kaybedenler bir araya geldi.
Sandalyelere bırakılan 04.17’de durmuş duvar saati ile büyük acının tarihi olan 6 Şubat’ın takvim yaprağının yer aldığı programda saatler 04.17’yi gösterdiğinde, depremde yakınlarını kaybedenler gözyaşlarına boğuldu. Tekbir ve salavatlar getiren depremzedeler, kaybettikleri yakınları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
DEPREMZEDE KADIN: ‘ÜZERİNDE KOLON VAR’ DEDİLER
Ebrar Sitelerinde birlikte yaşadığı oğlunu ve torununu kaybeden Cevriye Döşyılmaz, depremde enkazdan çıkarılan ilk yaralılardan olduğunu söyledi. Depremden sonra yeniden yapılan Ebrar Siteleri’nde yaşamaya başladığını belirten Döşyılmaz, “Gözümü açtığımda gökyüzünü gördüm. Lacivertti, yüzüme kar yağıyordu. İlk defa polis memuru geldi ve ‘Teyze ben bir şey yapamam üzerinde kolon var’ dedi. Bir şekilde taşları, kayaları çıkararak beni çıkardılar. Depremde enkazdan ilk çıkanlardan biri herhalde ben oldum” dedi.
01:09Ordu’da ayının arı kovanlarına saldırısı kamerada
03:55Kız arkadaşı ile taksi sürücüsünü rehin aldı; saldırganların yakalanma anı kamerada
01:35Çocuğunu sokakta darbeden anne, adli kontrolle serbest bırakıldı
07:43Türk jetleri, EFES tatbikatında
01:56Sarıyer'de metroda küfürlü tezahürat kavgası; oklavayla müdahale etti
01:29Yıldız isimlerden Anneler Günü sürprizi
07:47Tersine mentörlük zirvesinde öğrenciler konuştu