05:18İlk sürgün gecikti, çay üreticisi 10 gün sonra hasada başladıOlay, saat 20.30 sıralarında Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen bir kişi, müşterilerin bulunduğu sırada kahve zinciri şubesinin önüne gelerek pompalı av tüfeğiyle mekanının camlarına ateş açtı. Olayda yaralanan olmazken, şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Adana Valiliği'nden, kahve zincirine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, gözaltına alınan şüphelinin O.G. (35) olduğu belirtildi. Açıklamada, "Söz konusu saldırı sonrası olay yerine hemen intikal eden emniyet birimlerimizce, saldırıyı gerçekleştiren 1988 doğumlu şüpheli şahıs O.G., tüfek ile birlikte yakalanmış olup konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır" denildi.
O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Adana'da bir kahve zincirinin şubesine bir kişi tarafından pompalı av tüfeğiyle ateş açılması güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde; şüphelinin elindeki pompalı av tüfeği ile mekana geldiği, masada oturan müşterilerin arasından geçip iş yerinin camlarına ateş açtığı yer aldı
05:29Adana'da sezonun ilk karpuz hasadı başladı; tarlada kilosu 25 TL
01:11Kağıthane’de sinir krizi geçirdi evin camlarını kırıp eşyaları sokağa attı
02:3415 yıl önce okul seçmelerinde başladığı kick boksta dünya şampiyonu oldu
07:11EFES-2026 tatbikatının gündüz safhası başladı
06:40Tescilli Sivas bıçağına bayram öncesi yoğun talep
02:01Küçükçekmece'de tehdit mesajları sonrası kuyumcu dükkanına silahla saldıran şüpheliler yakalandı
05:21Kavanozda biriken iyilik ödülsüz kalmadı; 9 yaşındaki Berra’ya sürpriz