00:47İsrail’deki bir kimya fabrikasına saldırı düzenlendiÇankaya ilçesi Yukarı Bahçelievler Mahallesi’nde 17 yıldır esnaflık yapan Levent Çelik, 6 yaşındaki kızının oynaması için tatlı dükkanının önünde kaldırıma seksek oyunu çizdi. Kaldırımdaki seksek oyunu oradan geçenlerin dikkatini çekti. Bazı kişilerin seksek oynayarak dükkanın önünden geçtiğini gören Çelik, tebeşirle çizdiği çizgilerin üzerinden yağlı boya ile tekrar geçti. Çocuk, genç, yaşlı birçok kişinin seksek oynaması güvenlik kamerasına yansıdı. Çelik, renkli anlardan oluşan videoyu sosyal medyada da paylaştı.
Levent Çelik, insanları mutlu edebilmenin sevincini yaşadığını söyleyerek, "Bunun başlangıcı aslında kızımdan kaynaklı oldu biraz. İş yerine sürekli ziyaretime geliyordu, birlikte çalışırdık. Ona bir tebeşirlerle seksek çiziyorduk. Onun haricinde yoldan geçen diğer insanların oynadığını gördük. İnsanlardaki o tebessümü, mutluluğu görünce böyle bir şey yapmak aklımıza geldi. Güzel de oldu. Gayet güzel tepkiler alıyoruz. Geri dönüşleri çok güzel oldu. İnsanların o yüzündeki o mutluluğu görmek bizleri çok mutlu etti açıkçası. O yüzlerindeki o gülücükler bize yetiyor" dedi.
7’den 70’e herkesin dikkatini çektiğini belirten Çelik, "Asıl yaşlıların böyle çocukluklarına geri döndüğünü görmek çok güzel bir duygu. Ben bu kadar güzel tepkiler alacağımızı beklemiyordum. Demek ki herkesin içinde kalan bir şeyler var. İnsanlar burada onu ortaya çıkarıyor. Sadece 1-2 saatlik aldığımız görüntüden bile çok fazla şey çıktı. Mutlu olmak bu kadar kolay aslında; ama sanırım pek beceremiyoruz bunu" diye konuştu.
00:41Sahaya giren köpek, maçın geçici olarak durmasına neden oldu
01:35Girdiği kuyumcuda 60 bin liralık yüzüğü alıp kaçtı; olay kamerada
01:44Kızılırmak Deltası’nda yılkı atları dronla görüntülendi
03:36İstanbul'un tarihi su yollarını belgeyen fotoğraf sergisi açıldı
06:16Camını kırdığı eczaneyi yakmaya çalışan eczacı gözaltına alındı
07:37Öksürük şikayetiyle gittiği klinikte iğne sonrası engelli kaldı, soruşturma 4,5 yıldır sürüyor
01:06Çin'de yüksek katlı binada yangın: 3 ölü, 23 yaralı