02:00Mersin-Gaziantep arası hızlı trenle 2 saat 15 dakikaya düşecek
Erzincan’da bir grup snowboard tutkunu, kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu arazide atlarla safariye çıktı. Beyaz örtüsüyle güzel manzara oluşturan ovada gezinti yapan grup, daha sonra yanlarında getirdikleri snowboardlarıyla farklı bir heyecan yaşadı. Atların arkasına bağlanan ipleri tutan gençler, ellerinde Türk bayraklarıyla snowboard yaptı.
Fotoğraf sanatçısı Emrah Karakoç tarafından dronla, sporcuların safarisi ve atlı snowboard eğlencesi görüntülendi. Grubun yaptığı etkinliğin yanı sıra Erzincan’ın kış manzarasını güzelliği de kameraya yansıdı.
Organizasyonu düzenleyen Erzincan Osmanlı Atlı Spor Kulübü Başkanı Bahattin Özdemir, “Safari turları yapıyoruz. Erzincan’ın doğal güzelliklerini gezerek tanıtıyoruz. Snowboardcu arkadaşlarımızla birlikte her zaman yaptığımız etkinlikleri sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.
06:43Metroda unutulan çantasına kavuşan Endonezyalı öğrenci sevinçten secdeye kapandı
02:50Toprak kaymasının yaşandığı 3 binanın tahliye edildiği alan, havadan görüntülendi
04:59Çalınan gümüşlerini başka bir şüpheliden satın alıp, polisi aramış
00:55Kardeşlerin kavuşması ağlattı
05:27Yüksekova’da un değirmenlerinde kış yoğunluğu
06:03Liseli tekvandocu Elif Su'dan kendisinin üst sıkletinde uluslararası madalya
01:53Babasından öğrendiği saat tamirciliğini 80 yıldır sürdürüyor