00:29Trafik polisi, yaralanan kadına ilk müdahaleyi yapıp elini bir an olsun bırakmadıReyhanlı ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Suriye uyruklu Amir A., 2 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Amir A.'yı çevrede arayan ailesi, çocuklarını bulamayınca İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarmanın başlatıp, sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği arama çalışmalarından sonuç alınamadı.
TOPRAĞIN ALTINDAN ÇIKARILDI
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyip, Amir A.'nın en son dayısı M.E. ile birlikte Reyhanlı Baraj Gölü'ne gittiğini tespit etti. Çalışmaları bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, Amir A.'yı vücudunun bir kısmı toprağa gömülü, başından yaralı ve üzerine de taş konulmuş baygın halde buldu. Amir A.'nın, dayısının ismini sayıkladığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
DAYISI GÖZALTINA ALINDI
Toprağın altından çıkarılan Amir A., ilk müdahalesinin ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Dayı M.E. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Amir A.'nın tedavisinin sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
01:23Hakan Taşıyan, yoğun bakıma alındı
03:33Karla mücadele ekiplerinin zorlu mesaisi
06:38 Yıkılmak üzere olan tarihi güvercinliklerde, yemleme kültürü sürüyor
01:12Nisan’ın ‘Rüya’ olduğu gün yüzüne çıkıyor
06:52Spor cerrahisi ameliyatından 5 ay sonra şampiyon oldu
02:06İzmir'de kadın ortağını darbedip yaralayan sanığa indirimli 2,5 yıl hapis ve tahliye
04:35Beylikdüzü'nde butikte üzerine giydiği 20 bin liralık kıyafetle ortadan kayboldu