01:4362 yaşında Türk vatandaşlığına geçti, askere çağrıldıAydınlar Mahallesi’nde cumartesi gece geç saatlerde Yunus Emre Kuvrağ yönetimindeki 27 AYH 25 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu karşı yönden gelen Ahmet Kestanlıoğlu yönetimindeki 27 BBB 183 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü Yunus Emre Kuvrağ ile İsmail Volkan Deler ve hafif ticari araç sürücünün eşi Gülistan Kestanlııoğlu ile çocukları Atlas Mete ve Eylül yaşamını yitirdi.
Acil tıp teknikeri olan Gülüstan Kestanlıoğlu ve çocukları için Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Gaziantep Vali Yardımcısı İlker Eker, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Mehmet Akhan, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
ÇOCUKLARININ PELUŞ BEBEKLERİNE SARILDI
Eşi ve 2 çocuğunun öldüğü kazada yaralı olarak kurtulan Ahmet Kestanlıoğlu alana sedye ile getirildi. Yakınlarının teselli ettiği Kestanlıoğlu'nun çocuklarının peluş bebeklerine sarılması yürekleri dağladı. Törende okunan duaların ardından anne ve 3 çocuğunun cenazeleri memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.
05:08Fatih’te iş yerinden çalınan 200 kiloluk çelik kasa, Başakşehir'de bulundu
07:18Bakan Ersoy: Mana ve Nakış Sergisi dünyada bir ilk
06:51‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
01:02Avcılar'da eve uyuşturucu operasyonu; 601 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
09:33Oğlunu lösemiden kaybeden anne, kurduğu dernekle kanser hastalarına umut oldu
02:40Osmaniye'de 2 kişin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada
00:45Şi ve Macron, Chengdu kentinde bir araya geldi