03:55Fotoğrafıyla dünya çapında viral olan voleybolcu Meryem Cabbaroğlu DHA'ya konuştu‘FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR’
‘Külliye’de Ramazan’ bir marka olacak’ diyen Cevdet Yılmaz, etkinliğin geçen yıl başladığını ve güçlü bir başlangıç yaptığını belirtti. Organizasyonun 2025 yılında Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği tarafından sosyal etkinlik kategorisinde ödüle layık görüldüğünü aktaran Yılmaz, geçen yıl 480 bin kişinin Külliye’yi ziyaret ettiğini söyledi. Yılmaz, Külliye bünyesindeki Kongre ve Kültür Merkezi, 24 saat açık kütüphane ve Millet Camii başta olmak üzere birçok mekânda ramazan boyunca farklı etkinliklerin düzenlendiğini ifade etti.
GENÇLERE VE AİLELERE ÖZEL PROGRAMLAR
Etkinlikler kapsamında sportif ve bilimsel aktiviteler, çocuklara yönelik eğitici programlar ve simülatör deneyim alanları bulunduğunu belirten Yılmaz, kütüphanede imza günleri, söyleşiler ve çeşitli kültürel faaliyetler düzenlendiğini kaydetti. Kütüphanede 24 saat boyunca iftar ve sahur ikramı yapıldığını da sözlerine ekledi.
ÇOCUKLARA DAVET
Çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet eden Yılmaz, gençlere yönelik kütüphane etkinlikleri, sergiler ve imza günlerinin yanı sıra ailelere hitap eden programların da ramazan boyunca devam edeceğini söyledi.
02:41Eminevim 600 bininci teslimatını gerçekleştirdi
04:15Bakan Bayraktar: Bu yıl içerisinde doğal gaza erişimi sağlanan yerleşim yeri sayısı bine çıkacak
00:40MORFOZ, ilk atışında hedefi vurdu
03:15Mal paylaşımı davasının görüleceği gün eski eşini tabancayla öldürdü
05:40Altınını emanet ettiği kuyumcu kayıplara karıştı: Ev hayalim, gerçekten hayal oldu
07:21Enerjisa Üretim ve WHU CCT sektör temsilcilerini İstanbul’da buluşturdu
01:07Demirören Yayınları’ndan ‘İlahi Çizgiler: Hat Sanatının Öncüleri’ eseri