05:21Rize’de ‘petranboard’ heyecanıGÖLGEDE KALAN HAYATLAR
Kanal D’nin televizyon dünyasına kazandırdığı Mert Öztürk’ün sunduğu ‘Kuralsız Sokaklar’, bu akşam rotasını Kolombiya, Mısır ve Brezilya’ya çevirecek. Dünyanın en yüksek suç oranlarından birine sahip olan Kolombiya’nın tehlikeli sokaklarının ekrana taşınacağı programda, Mısır’ın simgesi piramitlerin ihtişamının gölgesinde kalan hayatlar ile plajları ve futbol kültürüyle ünlü Brezilya’ya yer verilecek.
PİRAMİTLERİN GÖLGESİNDEKİ HAYATLAR
Kuralsız Sokaklar’ın yeni bölüm duraklarından Mısır’da ise izleyiciler piramitlere ev sahipliği yapan, çok fakir bir bölge olan Gize’nin sokaklarında dolaşacak. Turistlerin akın ettiği ihtişamlı piramitlerin ardında develerin, at arabalarının cirit attığı sokaklar, fotoğraf karelerine yansımayan kuralsızlık tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilecek.
KARTELLERİN CİRİT ATTIĞI ŞEHİR
Kolombiya’nın kartelleriyle ünlü şehri Medellin bölümünde, Pablo Escobar’la özdeşleşen şehri tehlikeli ve korkulan bir yer yapan her şey kameralara yansıyacak. Evsizlerin, kapkaççıların kol gezdiği, çalıntı eşyaların satıldığı pazar, cadde ortasında yatan insanlar, ansızın çıkan sokak kavgaları tüyleri diken diken edecek.
BREZİLYA’NIN İKİ FARKLI YÜZÜ
Kuralsız Sokaklar’ın bölüm finalinde ise Mert Öztürk önce Brezilya’nın dünya ünlü plajlarını dolaşacak. Yerel halkla Türk dizileri üzerine sohbet edip plaj futbolu oynayacak. Öztürk ayrıca, kamerasını bambaşka hayatların yaşandığı arka sokaklara çevirecek.
Kuralsız Sokaklar, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.
01:10Boran, Cihan’ı uçurumdan aşağı yuvarlıyor
05:15Dağcılar, yağışlar sonrası su seviyesi yükselen dereden geçerken zor anlar yaşadı
01:59Kazada ölen sürücü, 2 gün sonra nişanlanacakmış
00:57Bingöl'de otomobiller çarpıştı: baba- oğul öldü, 4 yaralı
01:05Diyarbakır'da eczaneye silahlı saldırı kamerada
08:41Okul müdürü makam odasını koridora taşıdı
00:22Park ettiği aracının yolu kestiği öne sürülen sürücüye 'araçları engelleme ve alıkoyma' suçundan beraat