04:06Tartıştığı büfe çalışanını boğazından bıçaklayan sanığa 9 yıl 7 ay hapisOlay, 9 Kasım günü sabah saatlerinde Bazön köyünde meydana geldi. Fatih Yalın'a ait 5 dönüm arazi üzerine ekili 7 yaşındaki 600 limon ağacı kökünden testere ile kesildi. Komşusunun verdiği haber üzerine bahçeye giden Yalın, manzara karşısında şoke olup, jandarmaya haber verdi. Bölgede inceleme yapan jandarma, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
'600 AĞAÇTAN BİRKAÇ TANE KALMIŞ'
Bahçesine geldiğinde gördüğü manzara karşısında çok şaşırdığını belirten Fatih Yalın, "Sabah yan bahçeye gelen komşumuz ağaçların kesili olduğunu fark edince arayıp haber verdi. Hemen bahçeye geldik. 600'den fazla ağacımızın neredeyse hepsi kesilmiş. Birkaç ağaç ayakta kalmış. Görünce dünyalar başıma yıkıldı. Jandarmayı aradık, inceleme yaptılar. Bunu yapan vicdansızların bulunarak, en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.
'İLK DEFA PARA KAZANACAKTIM'
Ata yadigarı bahçedeki ağaçlarının kesildiğini anlatan Yalın, "Bu bahçeye çocuğum gibi baktım, ağaçlara her gün ilgi gösterdim. Üzerinde meyve olan ağaçlarım kökünden kesildi. Bu nasıl bir vicdansızlık? Keşke arabama, bana zarar verselerdi de bu ağaçlara kıymasalardı. 7 yaşındaki ağaçlar, meyve verme yaşına gelmişlerdi. İlk defa bu sene para kazanacaktım. Şimdi yeniden ekeceğim, en az 10 yıl geri gittim. Kim, neden böyle bir şey yapar? Hangi vicdan bu ağaçlara kıyar?" diye konuştu.
03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyor
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı