00:34Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde depremManavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter'in, 4 Temmuz'da C.C. isimli kişiden baklava kutusunda 110 bin avro rüşvet aldıktan sonra suçüstü yakalanması ile başlayan operasyonda, belediye binasında arama yapıldı. Polis ve savcılık tarafından yürütülen arama sürecinde partililer, belediye binası önünde bir araya gelip tepki gösterdi. Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, belediyenin Side'deki ek hizmet binasında gözaltına alındı.
34 ŞÜPHELİ İÇİN GÖZALTI KARARI
Haklarında yakalama kararı verilen 34 şüpheliden gözaltına alınan 31'i arasında Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Engin Tüter, Sıla Ceyhan Berkaya ve Gülsüm Özer, Başkan Kara'nın yeğeni ve Özel Kalem Müdürü B.Ş., İmar ve Şehircilik Müdürü M.A., Yapı Kontrol Müdürü H.K., Başkan Danışmanı M.T.'nin de olduğu öğrenildi. Kara ve diğer şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne sevk edildi.
6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüphelilerden Manavgat Belediyesi Meclisi Üyesi Mehmet Tosak, iş insanları Kemal Taş, Şükrü İlgın, Mehmet Ali Fansa, Mesut Kara, İlker Günay, dün Manavgat Adliyesi'ne getirildi. 6 şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri 1'inci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde ifade işlemleri tamamlanan, aralarında CHP'li Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın da bulunduğu 25 şüpheli, 4 gün süren işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.
01:41Dron sesinden tedirgin olan kızıl tilki, yuvasını terk etmedi
03:28CHP Şile İlçe Başkanlığı önünde 'kızıma küfür ettiler' diye bağıran kişi gözaltına alındı
06:31Kayak merkezi Kartalkaya’da 2 otelle sezon açıldı
02:54Vücudunun bir kısmı toprağa gömülü bulunan Amir, okulunu ve arkadaşlarını özlemiş
02:48Esenler'de aynı noktada art arda 4 trafik kazası kamerada; yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz
00:24Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada: 2 yaralı
00:33Arjantin’de şampiyonların kapışması