01:05Sadaka kutusunu çalan şüpheli yakalandı; o anlar kameradaManavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter'in, 4 Temmuz'da C.C. isimli kişiden baklava kutusunda 110 bin avro rüşvet aldıktan sonra suçüstü yakalanması ile başlayan operasyonda, belediye binasında arama yapıldı. Polis ve savcılık tarafından yürütülen arama sürecinde partililer, belediye binası önünde bir araya gelip tepki gösterdi. Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, belediyenin Side'deki ek hizmet binasında gözaltına alındı.
34 ŞÜPHELİ İÇİN GÖZALTI KARARI
Haklarında yakalama kararı verilen 34 şüpheliden gözaltına alınan 31'i arasında Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Engin Tüter, Sıla Ceyhan Berkaya ve Gülsüm Özer, Başkan Kara'nın yeğeni ve Özel Kalem Müdürü B.Ş., İmar ve Şehircilik Müdürü M.A., Yapı Kontrol Müdürü H.K., Başkan Danışmanı M.T.'nin de olduğu öğrenildi. Kara ve diğer şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne sevk edildi.
6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüphelilerden Manavgat Belediyesi Meclisi Üyesi Mehmet Tosak, iş insanları Kemal Taş, Şükrü İlgın, Mehmet Ali Fansa, Mesut Kara, İlker Günay, dün Manavgat Adliyesi'ne getirildi. 6 şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri 1'inci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde ifade işlemleri tamamlanan, aralarında CHP'li Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın da bulunduğu 25 şüpheli, 4 gün süren işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.
00:31Öğrencilerin alay ettiği öğretmene velilerden destek
01:13Beykoz'da dron destekli trafik denetimi
04:56Otobüs şoförü, aracında unutulan içinde 4 bin avro olan çantayı sahibine ulaştırdı
00:28İsrail, Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi
04:27Fizik tedavi hastalarıyla doktorlar basketbol maçı yaptı
04:29Trafik polisi, soğuktan elleri titreyen kuryeye eldivenlerini verdi
01:24Tamir ettiği bacayı kontrol ederken çatıdan düşüp öldü; o anlar kamerada