00:57Fatih'te silahlı kavga sonrası 2 şüphelinin pencereden atlayarak kaçtığı görüntü ortaya çıktıManavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayıp 10 gün süren yangında 70 bin hektar orman yandı. Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangını olarak kayıtlara geçen yangında 7 kişi yaşamını yitirdi. Yangının söndürülmesinin ardından bölgede zarar gören evler ve iş yerleri yıkılıp yenilerinin yapımı için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından proje başlatıldı. Bölgede inşaatlar yükselirken yanan orman alanlarının bazı bölgelerine hafriyat ve çöp döküldüğü görüldü. Buna tepki gösteren vatandaşlar, bazı kişilerin, yangında zarar gören evlerini yıktıktan sonra ortaya çıkan molozları bu bölgelere götürüp döktüklerini öne sürdü.
'ORMANI ÖNCE YANGIN, ARDINDAN ÇÖP VE HAFRİYAT BİTİRDİ'
Manavgat orman yangınında 10 gün boyunca söndürme çalışmalarına katılan turizmci Mehmet Çelikten de duruma tepki gösterdi. Birçok bölgede benzer görüntülerin ortaya çıktığını ifade eden Çelikten, “Burası turizm bölgesi. Her yıl binlerce turist gelip buraları geziyor. Bu hafriyatları gördüklerinde onlara ne diyeceğiz? Ormanı önce yangın, ardından çöp ve hafriyat bitirdi. Bu duruma en hızlı şekilde el atılması lazım. Hafriyat ve çöpün döküldüğü yerlerin bir kısmı Manavgat ırmağına da yakın. Hem ormanı hem de suyu kirletiyoruz" dedi.
04:53Göktürk’te kick boks hocası kira zammı tartışmasında kadın eğitmeni darbetti: 40 bin lira vereceksin seni öldürürüm
00:50Bakırköy'de seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
01:07Simay ile Mehmet nikah masasında
00:51Beylikdüzü'nde 1,5 milyon liralık ziynet eşyası çalan kadınlar yakalandı
06:52Bob Ross’tan ilham alıp resme başlamıştı; 81 yaşında ikinci sergisini açtı
01:25Silivri’de batan gemideki 9 mürettebatı arama çalışmalarında 14'üncü gün
01:08Uzak Şehir yeni sezona sürprizlerle başladı