03:27Beylikdüzü’nde esnafla mahalleli arasında 'park etme' kavgası; küfür edip yumruklarla saldırdılarTurgutlu'da sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağmurla birlikte İstasyonaltı Mahallesi Nilüfer Sokak'taki 3 evin üzerine yıldırım düştü. Yıldırım nedeniyle bazı evlerdeki elektrik prizleri patladı, elektronik eşyalar zarar gördü. Evlerin elektrik aksamlarında hasarlar meydana geldi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, mahalle sakinleri kısa süreli panik yaşadı. Mağdurlardan Zehra Elban, "Saat 11.00 gibi aniden patlama sesi geldi, televizyonun fişi takılı olan prizi patladı, ateş çıktı. Kontrol ettiğimizde kablolar zarar görmüştü. Sokaktaki elektrik tellerinde de kıvılcımlar çıktı. Bir an korktuk" dedi.
Yetkililer, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, bölgede sağanak ve fırtınalı havanın etkisini sürdürmesinin beklendiği bildirildi.
01:1539’uncu Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası, Kınalıada Su Sporları Kulübü’nde yapılacak
01:26Esenyurt'ta silahlı saldırı kamerada
00:56Eminönü’nde tramvayda 'Çocuklar kalksın' kavgası; bağırıp sırt çantası fırlattı
04:05Kaybolduğu Yunanistan'da kamera görüntüleri ortaya çıkan Taner’in ailesinden yardım talebi
01:41Şişli’de boşandığı eşinin evinin önüne geldi; penceredeki kayınpederine tekme ve yumruklarla saldırdı
03:42Bakan Bayraktar: Gabar'da her varil petrol yalnızca ekonomik bir değer değil, milletimizin iradesinin ve tam bağımsız Türkiye hedefimizin de eseridir
01:48Avcılar'da kentsel dönüşüm isteyen daire sahibinden 14 saatlik oturma eylemi