04:09Esenyurt’ta lastikçide başlayan yangın iş yerlerine sıçradı; 6 iş yeri zarar gördüYüreğir ilçesinde sabah saatlerinde markete giren lise öğrencisi, 2 şişe su aldı. Kasaya geldiğinde market sahibini yerinde göremeyen öğrenci, parasını güvenlik kamerasına gösterip tezgaha bıraktı. Genç kız, tezgahtaki deftere de aldıklarının notunu yazdı. O anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. İş yeri sahibi tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ilgi topladı.
'EKSTRA BİR ŞEY YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM'
Adana Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, girdiği markette kasiyeri bulamayınca aldığı suyun ücretini tezgaha bırakarak, yanındaki deftere de not yazan Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesi öğrencisi Dila Çeliktopuz'u (16) makamında ağırlayarak çiçek verip, satranç takımı hediye etti. Tüfekçi, Çeliktopuz'un hareketinin tüm gençlere örnek olmasını istedi. Çeliktopuz ise "Yaptığım davranış sosyal medyada çok ilgi gördü ama ben ekstra bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Olması gereken zaten buydu" dedi.
'YAPTIĞI DAVRANIŞ ÇOK HOŞUMA GİTTİ'
Ziyaretin ardından Dila Çeliktopuz ile iş yeri sahibi Suphi Erboğa (50) bir araya geldi. Çeliktopuz'a teşekkür eden Erboğa, "Sabah kendime kahvaltı hazırlamak için marketin arkasına gitmiştim. Geri döndüğümde 20 lirayı gördüm. Kamera kayıtlarına baktığımda bu güzel kızımızı gördüm. Yaptığı davranış çok hoşuma gittiği için sosyal medyada görüntülerini paylaştım. Bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim" diye konuştu.
02:10Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, BM Genel Merkezi'ne yürüdü
08:23İstanbul'da sağanak etkili oldu
00:27Kaldırımda yürüyen yaya, el freni çekilmeyen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu; o anlar kameraya yansıdı
02:35Taksim'de yağış etkili oldu
03:40Ankara'da şimşekler gökyüzünü aydınlattı
03:43Sultangazi'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 5 yaralı
02:33Samsun’da saman deposunda yangın