05:40Kaleiçi'nde otelcilerin COP31 sevinci: Kapalı gişeyizAnadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ece Ronay Bilir katılırken, bir önceki celse, hakkında zorla getirme kararı çıkartılan sanık Mehmet Ali Erbil katılmadı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Ece Ronay Bilir şikayetinin devam ettiğini ve sanığın cezalandırılmasını istediğini söylerken avukatı, "Sanığın sağlığı sosyal medya platformlarında açmış olduğu canlı yayınlardan anlaşılacağı üzere gayet yerindedir" dedi.
Mehmet Ali Erbil'in avukatı, "Müvekkilin geçirmiş olduğu ameliyat ve sağlık raporuyla mazeretli olduğu ortadadır. Gelecek celse hazır edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Ara kararını açıklayan mahkeme sanık Mehmet Ali Erbil'in zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
İDDİANAME
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil'in mesajlarının Ece Ronay Bilir'in kişilik haklarını zedeleyecek biçimde hakaret içerdiği, bir başka mesajının ise 'Tehdit' suçunu oluşturduğu ifade edildi. Sanık Mehmet Ali Erbil'in 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden, 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
08:50Bandırma Gemi Müzesi karadan yürütüldü
06:43Ege'nin ilk telli terbiye sistemli serasında tropikal meyve üretimi
03:23Adana'nın lavanta bahçeleri çekim platosuna dönüştü
06:31İki kolunu kaybetti; yılmadı KAAN’ın modelleyecisi oldu, Atmaca ve Cirit projelerinde yer aldı
00:52Küçükçekmece'de seyir halindeki otomobilden rastgele ateş açan 3 şüpheli tutuklandı
00:37Jandarma 1847 şüpheliyi fotokapanlarla yakaladı
03:21Gaziosmanpaşa’da yokuş aşağı kayan otomobil doğal gaz kutusuna çarptı; 3 katlı bina tahliye edildi