05:01İzmir'de Sevgiler Günü'ne özel 2,5 milyon gülİznik’te 15 yıldır erkek kuaförlüğü yapan Halil İbrahim Katılmış, geçen hafta tıraş olmak için dükkanına gelen müzisyen arkadaşlarının, sıra beklerken prova yaptıkları anları cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyadan paylaştı. Katılmış’ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü. Sosyal medyadan videoyu izleyenler, tıraş olmak için kuaför dükkanının yolunu tutunca Katılmış, hem müşterisi hem de arkadaşı olan müzisyenlere haftanın bir günü dükkanında çalmalarını teklif etti. 4 kişilik müzisyen grubu da bu teklife sıcak bakınca, kuaför dükkanı konser alanına döndü.
‘MERAK EDİP GELENLER DE OLUYOR’
Müşteri portföyünün genişlediğini söyleyen Halil İbrahim Katılmış, sadece şarkı dinlemek için de dükkanına gelenlerin olduğunu belirterek, “Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyorum. Müzisyen arkadaşlarım müşterim. Tıraş olmaya müzik aletleri ile geldiler. Biz de böyle bir şey yapmaya karar verdik. Sosyal medyaya yükledik ve güzel tepkiler aldık. Merak edip gelenler de oldu. Haftanın belli bir günü yapmayı düşünüyoruz” dedi.
‘TIRAŞ OLURKEN CANIMIZ SIKILMIYOR’
Keman, gitar, klarnet ve darbuka eşliğinde tıraş olan müşteri Sefa Asa (19) ise duyduğu memnuniyeti, “Berbere ilk geldiğimde çok şaşırmıştım aslında ama çok güzel bir ortam olduğunu gördüm. İnsan tıraş olurken canı sıkılmıyor” sözleriyle ifade etti.
00:27Ayşe Barım: Süreçte sağlığım çok etkilendi, sizden beraatimi istiyorum
01:14Otomobil, akaryakıt istasyonundan dönüş yapan TIR'a çarptı; kaza kamerada
01:08 Eşref Rüya'nın kara meleği
02:27Kuruyan Çavuşçu Gölü, yeniden su tutmaya başladı
04:56Devlet Bahçeli'nin de eğitim gördüğü, restorasyon halindeki 115 yıllık okulda yangın
06:08Doç. Dr. Pehlivanoğlu'ndan 'kızıl sırtlı örümcek kuşuna av yasağı' değerlendirmesi
00:33Otoyolda otomobil yarışına 407 bin TL ceza