09:29Eğitim-Bir-Sen, ara tatillere ilişkin saha araştırmasının sonuçlarını açıkladıİsmini vermek istemeyen otomobil sahibi, 7 ay önce Konya'dan satın aldığı 2017 model otomobili, satmaya karar verdi. Alıcı, otomobili ekspertiz firmasına götürdü. Önceki ekspertiz incelemesinde ufak tefek boya ve değişen parça olduğu yönünde ekspertiz raporu bulunan otomobilin, çalıntı olduğu ve şase numaralarının değiştirildiği belirlendi.
Otomobilin üzerindeki 3 şase numarası da farklı araçlara ait çıktı. Durum polise bildirildi. Polis ekipleri yeni raporda çalıntı olduğu anlaşılan otomobili, yediemin otoparkına götürdü.
Ekspertiz ustası Ferdi Gökçe, "Bizden kapsamlı bir ekspertiz istediler. Aracı detaylı şekilde incelediğimizde, 2 ayrı şasi numarasını fark ettik. Birinde aracın hasar kaydı olmadığını, diğerinde ise aracın ağır hasarlı olduğunu tespit ettik. Daha da detaylı inceleme yaptığımızda aracın benzinli olduğunu ama dizel bir kupa ile değiştirildiğini fark ettik. Sonuç olarak aracın hırsızlık malı olduğu ortaya çıktı. Satan arkadaş aracını 7 ay önce satın aldığını ve ekspertiz yaptırdığını söylüyor. Elinde rapor olduğunu söylüyor ki, biz de baktık gerçekten elinde o güne ait raporlar var, onu da kandırmışlar belli ki" dedi.
01:35Gaziosmanpaşa TEM Otoyolu'nda makas atan sürücü kazaya neden oldu; 2 yaralı
01:26Kuyumcukent'te uzun namlulu silahlarla 20 milyon liralık soygun kamerada
01:15Tartıştıkları kişinin otomobiline sopa ve sandalyelerle zarar verdiler
02:42Karga ve sığırcıklar, gökyüzünde görsel şölen oluşturdu
01:11Eşref Rüya’nın hırçın kızı
05:57İşitme engelli öğrencilerden, engelli köpekler için kampanya
03:56Uzak Şehir nefes kesti