07:29Liselilerden böbrek taşına yönelik bilimsel araştırmaGeçtiğimiz yıllarda karaciğer yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan dizi oyuncusu Ufuk Özkan, Beşiktaş'taki evinde intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Özkan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
UFUK ÖZKAN KİMDİR
Ufuk Özkan 11 Nisan 1975, Almanya doğumlu. Çerkez asıllı oyuncu. Annesi Of, Trabzonlu, babası ise Samsun'un Tekkeköy ilçesindendir ve Çerkez asıllıdır. Almanya'da doğup büyüyen Ufuk Özkan, 12 yaşında ailesi ile birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur. Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık ile 3 yıl kabare tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM yapımı olan "Ölümsüz Aşk" dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. 2009-2011 yılları arasında yayımlanan "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterini canlandırmıştır ve bu diziden sonra tanınırlığı daha çok artmıştır. 2005 yılında evlendiği Nazan Güneş'ten 2 Ağustos 2022 tarihinde boşanmıştır. Eren adında bir oğlu vardır. Kardeşi Umut Özkan da kendisi gibi oyuncudur. Ufuk Özkan, 2005 yılında evlendiği Anadolu Ateşi dansçılarından Nazan Güneş ile de geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmıştı.
04:21Rizeli kadınlar en lezzetli muhlama için yarıştı
05:26Dede mirası arıcılıkla yılda 700 kilo bal üretiyor
07:41Beşiktaş’ta fren yerine gaza basan alkollü sürücünün aracıyla bahçeye düştüğü anlar kamerada
04:00Şehrin gürültüsünden kaçanların rotası Karagöl’de renk cümbüşü
06:58Ankara’da 'Gazze ve Yetimler İçin Yeniden Diriliş Programı' düzenlendi
02:10TIR’dan yola dökülen yağ nedeniyle motosiklet devrildi
03:26Zeytinburnu'nda esnaf kendisini tehdit eden saldırganı silahla yaraladı; güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı