00:27Tekirdağ açıklarında yunus sürüsü dronla görüntülendiTarsus'ta 2015 yılında dersten çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüsün şoförü Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan'ı anmak için annesi Songül, babası Mehmet Aslan ve yakınları, Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki kabrinin başına geldi. Ailesi ve yakınları, Aslan için dua edip, mezarına çiçek bıraktı. Burada Aslan'ı anan anne ve babası, gözyaşlarına hakim olamadı.
'KADINLAR KATLEDİLMESİN'
Anmada konuşan baba Mehmet Aslan, "Özgemin ebediyete gitmesinin üzerinde 10 yıl geçti. 10'uncu yılda sevgi istiyoruz, artık sevgi olsun. Barış olsun, adalet olsun. İstediğimiz bu. Kadınlar katledilmesin. Kadın olmazsa kainatta hiçbir şeyin anlamı olmaz" dedi.
'10 YIL GEÇTİ FAKAT ACIMIZ DİNMEDİ'
Anne Songül Aslan ise "10 yıldır acımız ilk günkü gibi. 10 yıl geçti fakat acımız dinmedi, dinmeyecek. Hala kadınlarımız, çocuklarımız katlediliyor, öldürülüyor. Hak, hukuk, adalet istiyoruz. Artık başka kadınların canları yanmasın" diye konuştu.
04:37Kasımpaşa’da bankta oturan kişiyi 'yan baktın' diyerek bıçaklayan şüpheli tutuklandı
05:29Doruk, Almanya'daki matematik olimpiyatlarında dünya birincisi oldu
04:36Poyraz nedeniyle Antalya Körfezi'ne giren denizanalarının geçişi tamamlandı
07:09Adanalı ressam, asrın felaketinde 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Vatin bebeği resmetti
10:52Gönderdiği Osmanlı müziği makaleleriyle Oxford Müzikoloji Bölümü’nden yüksek lisans için kabul aldı
00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandı
02:15Devon Dotson: Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz