00:51Maslak'ta iş insanını kaçırıp milyonlarca lira gasbettiler; elleri bağlı bekçinin yanına koşup yardım istediMerkeze bağlı Kayadibiçavuş köyü yakınlarındaki ormanda dün yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın 3 saatte kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından söndürülen yangında 3 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.
Yangın söndürme çalışmalarına köyde yaşayanlar da destek verdi. Hasan Güngör, yangın söndürme ekiplerine, traktörünün arkasına bağlı olan su tankeriyle su taşıdı. Güngör, su taşırken de tankerin sağ arka lastiği patladı. Buna rağmen durmayan Güngör, patlak lastiğiyle 1 kilometre uzaklıktaki ekiplere suyu ulaştırdı. Güngör'ün patlak lastikle ilerlemesi cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüler, sosyal medyada ilgi gördü.
Yangını duyunca yola çıktığını söyleyen Hasan Güngör, "Yangına su dolu tankerimi getirmek için yola çıktım. Yolun yarısında lastiğin patladığını fark ettim. Zaten lastik getirecek biri de yoktu. Ben de yola o şekilde devam ettim. Lastik patlasın yenisini alabiliriz ama orada orman yanıyor. Birini kurtarabilirsek ne mutlu bize. Sadece bunu düşündüm bunu yaptım" dedi.
03:43Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli gıdaya erişimi, milli güvenliğin temel unsuru olarak görüyoruz
00:55Uzak Şehir oyuncularından Döğer: Yeni bir karakter oynuyormuş gibi hissediyorum
02:55PKK/KCK, Irak'ın kuzeyindeki 4 kampı boşalttı /Haber eklendi
05:21Memorial ve Eczacıbaşı’ndan meme kanseri farkındalık maçı
01:31Esenyurt'ta otomobil park halindeki araca çarpıp börekçiye girdi
00:47Atmaca, kuşu avlamak için berber dükkanına girdi
03:09Sarıyer’de kayıp olarak aranan 19 yaşındaki Yusuf ölü bulundu; son görüntüleri ortaya çıktı