01:29Yıldız isimlerden Anneler Günü sürpriziOlay, saat 13.30 sıralarında, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Polisin, şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulunduğu 68 AB 368 plakalı otomobilin sürücüsü, kaçtı. Yaklaşık yarım saat süren takibin ardından sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, Paşacık Mahallesi'nde kaldırıma çarpıp durdu.
Kaza yapan sürücü, bu kez aracı bırakıp kaçtı. Polis ekiplerinin takibiyle yakalanan sürücü Recep Filikçi'nin kontrolünde 1 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Sürücüye, 'Alkollü araç kullanmak', 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak', 'Dur ihtarına uymamak', 'Kırmızı ışıkta geçmek', 'Ehliyetsiz araç kullanmak' ve 'Ters şeritten gitmek' suçlarından toplam 18 bin 220 lira ceza uygulandı, ehliyetine el koyuldu.
Otomobil otoparka çekildi. Hastaneye sağlık kontrolüne getirilen sürücü Filikçi, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Çek dayım, kurban olduğum, beni istediğin kadar çekebilirsin. Benim 1 milyon takipçim yok. Ehliyetim yok ve alkollü olduğum için kaçtım" derken, ifadesi için polis merkezine götürüldü.
07:47Tersine mentörlük zirvesinde öğrenciler konuştu
03:46MSB'den 'Anneler Günü' klibi
06:03Kreşte çocukların bağışıklıklarını desteklemek için ‘tuz odası’ ile eğitim modeli
04:18Lisede bağımlılıkla mücadeleye karşı 'akran liderliği' projesi
01:26EGM'den 'Anneler Günü'ne özel video
06:30Bahar, annesinin geliştirdiği aparatla elini kullanmaya başladı
09:01Geçmişin sırları gün yüzüne çıktı