Oynatma Listesi
VİDEO

Remzi Çayır: Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla çıkacağız

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Değişim ve dönüşümün öncüsü olmak kaydıyla başta siyaseti süreli hale getirerek, siyaseti demokratikleştirerek, Türkiye’de yeni bir çağın, yeni bir anlayışın temsilcisi olarak milletimizle buluşmak zorundayız. 31 Mart yerel seçimlerinde her yerde, her seçim bölgesinde kendi adaylarımızla çıkacağız. Şartlarımızı biliyoruz, hayal kurmuyoruz” dedi.

Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu. Başkan Çayır, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerler için Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Çayır, “Amerika Birleşik Devletleri yani NATO’nun en büyük silahlı gücü şu an terörle iç içe terörü beslemektedir. Suriye’nin ve Kuzey Irak’ın içinde teröre hem eğitim vermekte hem de lojistik destek vermektedir. Tüm Türk milleti ve insanlık bilmelidir ki, Amerika için demokrasi yoktur, insan hakkı yoktur, özgürlük yoktur. Tek bir şartı ve ölçüsü vardır; kendi menfaati ve kendi geleceği. Ülkemizde şehit olmaması ve ülkenin huzur ülkesi olabilmesi için bütün çaba ortaya konulmalıdır. Bu konuda hepimiz gönüllü destek vermeye hazırız. Bir şehidin canı azizdir, kutsaldır. Bu konuda gerekli hassasiyet gösterilmelidir. Öte yandan hiçbir ülke hem silahla hem meşru zeminde siyaset yapan gruplara tahammül edemez. Dünyada örneği yoktur. Hem dağda olacaksın hem de şehirde siyaset yapacaksın. Böyle bir zemin hiçbir şekilde olamaz. Ya siyaseti tercih edeceksin ya terörizmi destekleyeceksin. Teröristle kol kola girip, teröristle her türlü bağı kurup, onlarla her türlü oyunu oynayıp sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşma yapamazsın. Mecliste bulunamazsın. Kendilerinin yüzüne de söyledim ‘ya mebus olun ya da terörist’ olun dedim. İkisi birden olamazsınız. Buna devlet izin verse Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları izin vermeyecektir. Hem silaha evet diyecek hem de mecliste kravatlı milletin parasıyla geçinecek. Nerede görülmüş teröristin milletin kasasından maaş aldığı?” diye konuştu.

‘KENDİ ADAYLARIMIZLA ÇIKACAĞIZ’

Başkan Çayır, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile ilgili, “Bu sistem içerisinde çare üreten hiçbir parti başarılı olamaz. Sözü, hedefi, umudu olan kimi partilerin yani Milli Yol Partisi’nin milletle buluşmasını kimse engellememelidir. Milletin parasıyla siyaset yapılması adaletsizliğin ta kendisidir. Bu sarmaldan Türkiye’nin derhal kurtulması lazım. Değişim ve dönüşümün öncüsü olmak kaydıyla başta siyaseti süreli hale getirerek, siyaseti demokratikleştirerek biz Türkiye’de yeni bir çağın, yeni bir anlayışın temsilcisi olarak milletimizle buluşmak zorundayız. 31 Mart yerel seçimlerinde her yerde, her seçim bölgesinde kendi adaylarımızla çıkacağız. Şartlarımızı biliyoruz, hayal kurmuyoruz. Nelerle karşılaşacağımızı ve neler göreceğimizi biliyoruz. Onların parası ve imkânı var; bizim Allah’ımız ve milletimiz var. Allah’ın izniyle başaracağız” dedi.

ANKARA, (DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER