06:19Master atlet, 80 yaşında da rekorlar kırıyor
Olay, akşam saatlerinde Eminettin Mahallesi Rize Valiliği karşısındaki Rize Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Acil servis koridorunda kimliği belirsiz kişi, henüz bilinmeyen nedenle belinden çıkardığı tabancayla rast gele ateş açtı. Acil servis önünde kurşunların isabet ettiği 1 polis, 1 jandarma, 1 sağlık çalışanı ve 2 hasta, yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi hastaneye sevk edilirken, görevli sağlık çalışanları yaralılara ilk müdahalede bulundu. Saldırı sonrası kaçan şüpheli, hastane yakınında polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Geniş güvenlik önlemleri alınan hastanenin acil servisi kapatılırken, yaralılar ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan, pansuman için hastaneye gelen kişinin, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör de hastaneye gelerek incelemelerde bulundu.
SİLAH SESLERİ KAMERADA
Bu arada korku ve paniğe neden olan olay anı bir hasta yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüde, acil serviste peş peşe silah seslerinin duyulduğu, kaçan şüphelinin dışarıda polis ekiplerince yere yatırılarak gözaltına alındığı yer alıyor.
00:31Yalova'da F16'nın kaza kırıma uğradığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
08:04TÜİK açıkladı: Batman kütüphane kullanımında Türkiye ikincisi
02:51Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
04:39Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı
05:29Termik santralin 90 derecelik sıcak suyu, ilk kez serada kullanılacak
01:14Yalova'da F16 uçağı kaza kırıma uğradı, pilot kurtuldu
00:57Ankara’da ‘change’ operasyonu: 3 gözaltı