05:08Fatih’te iş yerinden çalınan 200 kiloluk çelik kasa, Başakşehir'de bulunduGündüzleri 13 helikopter 8 uçak, gece boyunca ise karadan da çok sayıda arazöz ve iş makinesiyle personel yangını söndürmek için seferber oldu. Geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için mücadele veren ekiplere vatandaşlar da destek veriyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgenin üzerinde yoğun bir sis tabakası oluştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sakarya'nın Geyve ilçesinde meydana gelen orman yangınından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ekiplerimiz yangının kontrol altına alındığı alanlarda hasar tespit çalışmalarına başladı. Şu ana kadar 7'si konut toplam 12 bağımsız bölümün yıkık ve ağır hasarlı olduğunu tespit ettik. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz gereken adımları atacağız" dedi.
Öte yandan Sakarya'da başlayan yangın Bilecik'e sıçradı. Osmaneli İlçesi'ni tehdit eden yangın nedeniyle 4 mahalle tedbir amaçlı boşaltıldı.
07:18Bakan Ersoy: Mana ve Nakış Sergisi dünyada bir ilk
06:51‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
01:02Avcılar'da eve uyuşturucu operasyonu; 601 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
09:33Oğlunu lösemiden kaybeden anne, kurduğu dernekle kanser hastalarına umut oldu
02:40Osmaniye'de 2 kişin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada
00:45Şi ve Macron, Chengdu kentinde bir araya geldi
00:03Bıçakla parktakileri korkutan şüpheliye gözaltı