03:01Ağabeyi ve kuzeninin öldüğü kazada yaralanan Hamit, yaşam savaşını yitirdiGündüzleri 13 helikopter 8 uçak, gece boyunca ise karadan da çok sayıda arazöz ve iş makinesiyle personel yangını söndürmek için seferber oldu. Geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için mücadele veren ekiplere vatandaşlar da destek veriyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgenin üzerinde yoğun bir sis tabakası oluştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sakarya'nın Geyve ilçesinde meydana gelen orman yangınından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ekiplerimiz yangının kontrol altına alındığı alanlarda hasar tespit çalışmalarına başladı. Şu ana kadar 7'si konut toplam 12 bağımsız bölümün yıkık ve ağır hasarlı olduğunu tespit ettik. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz gereken adımları atacağız" dedi.
Öte yandan Sakarya'da başlayan yangın Bilecik'e sıçradı. Osmaneli İlçesi'ni tehdit eden yangın nedeniyle 4 mahalle tedbir amaçlı boşaltıldı.
04:46Özel bakım merkezinde kalan engellinin darbedildiği iddiası
08:20Yeşilay Genel Başkanı Dinç: Bağımlılıkla mücadelenin en güçlü yolu önleme çalışmalarıdır
06:26Turistik Doğu Ekspresi, Erzincan'ın ardından Erzurum'da
00:41Greta Thunberg, Londra'daki Filistin eyleminde gözaltına alındı
01:24Adliye önünde tekmeli-yumruklu kavga kamerada
03:35Otel yangınında 8 yakınını yitiren avukat: İl Özel İdaresi yöneticilerine verilen cezayı istinafa taşıdık
00:14Çeyiz mağazası açılışında izdiham