00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandıPençe-Kilit Harekatı bölgesinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Mesut Karadağ, 14 Mayıs'ta yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu. 6 ay önce nişanlanan ve düğün hazırlığı içerisinde olan şehit Karadağ’ın cenazesi, kara yoluyla memleketi Muş'a getirildi.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Mesut Karadağ için doğup büyüdüğü Tandoğan köyünde tören düzenlendi. Törene Muş Valisi Avni Çakır, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile protokol ve vatandaşlar katıldı. Köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, gözyaşları içerisinde köy mezarlığında toprağa verildi.
Diğer yandan, şehit Piyade Uzman Çavuş Mesut Karadağ’ın bir süre önce soyadını değiştirdiği, babası Ferzende Bayam'ın hayatını kaybettiği bildirildi.
02:15Devon Dotson: Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz
02:30Hava değişiminde kayboldu, 19 yıldır bulunamıyor; ‘Kardeşimin cinayete kurban gittiğine inanıyoruz’
00:20Trafikte geri geri giden minibüsün sürücüsüne 20 bin TL ceza
07:00Karadeniz’de ‘mayıs’ alarmı; yüzde 60 artan yağışlara ‘rahmet afete dönüşmesin’ uyarısı
02:00Kağıthane'de kalp krizi geçiren sürücü park halindeki araçlara çarptı
00:18Orman işçilerinin yakınına yıldırım düştü; o anlar kamerada
01:21Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 32 gözaltı