04:17Konya Ovası’nda yağışlar rekolteyi artırdıPençe-Kilit Harekatı bölgesinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Mesut Karadağ, 14 Mayıs'ta yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu. 6 ay önce nişanlanan ve düğün hazırlığı içerisinde olan şehit Karadağ’ın cenazesi, kara yoluyla memleketi Muş'a getirildi.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Mesut Karadağ için doğup büyüdüğü Tandoğan köyünde tören düzenlendi. Törene Muş Valisi Avni Çakır, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile protokol ve vatandaşlar katıldı. Köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, gözyaşları içerisinde köy mezarlığında toprağa verildi.
Diğer yandan, şehit Piyade Uzman Çavuş Mesut Karadağ’ın bir süre önce soyadını değiştirdiği, babası Ferzende Bayam'ın hayatını kaybettiği bildirildi.
03:58Parası olanın bile kullanamadığı renk; antik dünyada gücün ve statünün simgesi mor
02:35Doğduğu tesadüfen öğrenilen zebra yavrusu 'Jason', ilgi odağı oldu
05:5050 bin parça hurdayla Büyük İskender ve atı Bukefalos’un heykelini yaptı
04:16Sınır köylerinde mobil sağlık hizmeti
00:41Omuz Omuza, bugün ‘Haysiyet’ dizisinin Tufan’ı Gökberk Yıldırım’ı ağırlayacak
01:19Depremzede kadınların 'salça' ve 'kurutmalık' telaşı
06:35Manisa'da geleneksel yöntemlerle 3 günlük pekmez mesaisi