Oynatma Listesi
VİDEO

Selin Ciğerci güzellik merkezinin 34’üncü şubesini açtı

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ‘Selin Beauty’ markası ile şube açan Selin Ciğerci, 34’üncü şubesini Halkalı’da açtı. Açılışta yaptığı konuşmada mutluluğunu dile getiren Ciğerci, “Daha çok hanımefendiye istihdam sağlayabilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah yurt dışında da iki ayrı şube açma planımız var” dedi.

Selin Ciğerci, markası olan ‘Selin Beauty’nin’ 34’üncü şubesini Halkalı Merkez, 1’inci İkitelli Caddesi'nde açtı. 27 Temmuz’da gerçekleştirilen açılışta konuşan Ciğerci, “34’üncü şubemiz Halkalı’ya nasip oldu. Sevgili Recep Bey ve Betül Hanım ile bu yolda devam edeceğiz. Çok keyifliyim. Halkalı’yı çok seviyordum. Burada da çok akrabam var. Onlarla da yolda görüştüm, hepsine söyledim. Herkes iyi olsun, mutlu olsun başka da hiçbir şey istemiyorum” açıklamasını yaptı.

“ŞUBELERİN BAŞARILI OLDUĞU ALANLAR DEĞİŞİYOR”

Şubelerini birbirinden ayırmanın çok zor olduğunu ifade eden Ciğerci şu şekilde konuştu:

“Onları benim için bir evlat gibi düşünün. Ama tabii her şubenin başarılı olduğu alanlar değişebiliyor. Kimisi tırnakta çok iyi, kimisi lazerde çok iyidir. Şubelerimin hepsi çok iyidir. Ama Halkalı’da da çok güzel makineler var ve burası da çok özenilerek yapıldı. Diğer şubelerime ayıp etmek gibi olmasın. Burada birkaç yeni şey de gördüm. Çok hoşuma gitti. Şimdi bunların hepsini diğer şubelerime de söyleyeceğim. Onlardan görüyoruz, diğer şubelere yayıyoruz. . Bazen bir şubenin eksiği oluyor. Diğer şubede oluyor, birbirimize öğretiyoruz. Çok güzel bir şekilde ilerliyoruz. Recep Bey ve Betül Hanım da bu konularda çok başarılı oldukları için bu iş onlarla da çok keyifli olacak inşallah.

“YURT DIŞINDA 2 ŞUBE AÇMA HEDEFİMİZ VAR"

Yurt dışında da 2 şube açma hedefi olduğunu söyleyen Ciğerci, bunların henüz sürprüz olduğunu ve zamanla olacağını belirtti. Ciğerci son olarak “34 şubenin her birinde en az 15 kadının çalıştığını varsayarsak çağrı merkezlerimiz de var tabi, binden fazla insanla bu yolda devam ediyoruz. İnşallah işini iyi yapan herkes çok iyi olur. Gerçekten kim olursa olsun işini güzel yapan herkes çok mutlu olsun. Komşumuz da olabilir, yan yana da olabiliriz” şeklinde konuştu.  

“HALKALI’DAKİ KADINLAR BURAYA MUTLAKA UĞRAYACAKTIR”

Kurucu Ortaklarından Recep Tosun ise duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Bir yatırımcı olarak aslında ben işin dekorasyon kısmıyla birebir ilgilendim. Tek tek ince tek tek duvardaki taşları bile sabahlara kadar dizdim. Ama işin kuaför ve güzellik kısmını Betül Hanım yapacak. Bu sektördeki kurumsal açıdan dolayı Selin Hanıma ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü tercihimiz bunu yapmak oldu. Çünkü gerçekten kontrol ediliyor. Ben herkesin buraya geleceğini düşünüyorum. Halkalı'daki yaşayan kadınlar eğer güzellik salonuna gidiyorlarsa mutlaka buraya uğrayacaklar.”

Yine Kurucu Ortaklarından Betül Akyıldız da “Çok mutluyum, çok heyecanlıyım ve çok seviniyorum böyle bir yer açabildiğimiz için. Recep Bey'le 20 senelik bir mazimiz var. Çok samimi arkadaş demiyorum, artık kardeş gibiyiz. Buranın çok çok iyi olacağına eminim ve ümit ediyorum” dedi.

 

Nisanur ŞENTÜRK-Erdi DEMİR/İSTANBUL,(DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER