04:05Disleksi tanısı konulan 4'üncü sınıf öğrencisi Nuse Nur, okulda resim sergisi açtı'BELKİ 14 ŞUBAT GÜNÜ SİZE GÜL SATMIŞIMDIR'
Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde masada duran kalpli çikolata kutusu üzerinden başlayan sohbet, kısa sürede içten bir yakınlaşmaya dönüşecek. Serhat’ın “Sevgililer Günü senin için özel bir gün mü?” sorusu üzerine Zeynep’in verdiği yanıt, karakterin geçmişine dair sıcak bir kapı aralayacak. Annesinin çiçekçi olmasından dolayı olduğunu ve 14 Şubat’ın onlar için yılın en yoğun, en bereketli günü olduğunu anlatan Zeynep, “Belki annemin çiçek tezgahından çiçek almışsınızdır. Ya da bir 14 Şubat günü size gül satmışımdır” sözleriyle sahneye nostaljik bir dokunuş katacak. Serhat’ın “Almadım, Seni görmüş olsaydım asla unutmazdım” cümlesi sahnenin en çarpıcı repliği olarak hafızalara kazınacak.
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL ŞARKI
Dizinin bir diğer sürpriz ise Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan 'Vazgeçmem' adlı şarkı olacak. İlk kez bu bölümde yayınlanan eserin müzik ve düzenlemesi, dizinin orijinal müziklerine de imza atan besteci Alp Yenier tarafından hazırlandı. Söz ve vokalde ise Dila Naz Ilgaz imzası bulunuyor. Duygusal altyapısı ile 'Vazgeçmem', dizinin dramatik atmosferini derinleştirerek izleyiciye unutulmaz anlar yaşatacak.
NGM imzalı Güller ve Günahlar bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.
00:27CENTCOM: İran tarafından fırlatılan füzeler ve İHA'lar imha edildi
09:04Nazar, babaannesini takip eden özel ekibin dron kamerasına yansıyan görüntüsü sayesinde kurtulmuş
07:291'i bebek 4 evladı ve eşini kaybetti, torunları için ayakta
05:2090 yaşında 2 bacağı protez ama beslediği güvercin ‘Sakat’ için oğlunun yanına gitmiyor
05:00Türkiye'yi gezen 'Örümcek Adam', Bingöl'de çocuklarla buluştu
01:46Cadde ortasındaki kavga, aile meselesinden çıkmış; taraflar tutuklandı
04:59Atık yağları boyaya dönüştürüp, yaptıkları tabloları sergilediler