01:00Bakan Kurum'dan 'Terörsüz Türkiye' açıklamasıKentin tam ortasında kalan ve çevresindeki yeşil alanlarla yazın cazibe merkezi olan Seyhan Baraj Gölü'ne resmi izin alınmadan yapılan barakaların neden olduğu kirlilik, DHA tarafından gündeme getirildi. Gölde çeşitli etkinlikler yapmak isteyenler için internet üzerinden günlüğü 700 liradan kiralanan barakaların sayısının her geçen gün artması üzerine Adana Valiliği devreye girdi. Valilik, 25 Ekim'e kadar barakaların kaldırılması için sahiplerine süre verdi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, barakaların verilen süreye rağmen kaldırılmaması halinde ekipler tarafından müdahale edileceği bildirildi.
Kararın ardından yüzen barakalar, verilen süre dolmadan sahipleri tarafından tek tek kıyıya çekildi. İnternet sitelerindeki kiralık ilanları ise kaldırıldı.
01:06‘Daha 17’de herkesin bir yarası var’
04:35Mxgp Türkiye Ng Afyon Motofest’e Arabica Coffee desteği
01:18Böcek ilacından zehirlenerek öldüğü iddia edilen Yusuf ve yoğun bakımdaki annesinden geriye bu görüntüler kaldı
00:47Kuralsız Sokaklar'da yılanlı macera
08:46Çapraz bağı kopan Milli kick boksçu üsteğmen, yeniden ringde
00:46Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da
06:07İtfaiyeci baba, kızını kortlarda şampiyonluğa hazırlıyor