03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyorİl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, halkın yoğun olduğu noktalarda simitçi ve esnaf gibi davranarak denetimlerini sürdürüyor. Çarşı ve pazar gibi kalabalık yerlerde görevlendirilen Güven Timleri, yankesicilere ve dolandırıcılara karşı, esnafın giydiği kıyafetleri giyip, onlar gibi hareket ederek olaylara anında müdahale ediyor. Simitçi, kestaneci, temizlik işçisi, ayakkabı boyacısı, aşçı ve otopark görevlisi gibi görünüp, gün boyu, şehrin kalabalık noktalarında yaya olarak devriye gezen ekipler, anlık müdahaleleriyle hırsızlık olaylarının önünü kesiyor.
Kentin en kalabalık noktalarından biri olan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından Uzun Çarşı’da, simit tezgahının başındaki polis, alışveriş yapan bir kişinin montunun cebinden, yankesicilik yöntemiyle cep telefonu çalınırken müdahale etti. Polis, beraberindeki ekip arkadaşıyla şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüpheli gözaltına alınırken, çaldığı cep telefonu ise sahibine verildi.
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı
05:57İnşaat ustası babasının yaptığı eski Edirne evlerini, rölyefle buluşturdu